Informació general

La Costa Daurada central va registrar una ocupació hotelera del 88% durant el passat pont festiu de maig

Per Redacció

Aspecte de la platja del Regueral de Cambrils durant el pont de l'1 de maig

L'ocupació hotelera a la Costa Daurada central de l'1 al 4 de maig va ser del 88%, onze punts per sobre de les previsions, segons dades facilitades per l'Observatori de la Fundació d'Estudis Turístics Costa Daurada a l'Associació Hotelera Salou - Cambrils - La Pineda.

Enguany, aquesta ocupació ha estat lleugerament superior a la de l'any 2007, ja que aquesta s'ha incrementat en quatre punts. De fet, un dels factors que ha propiciat aquesta alta ocupació ha estat el bon temps durant tot el pont festiu, que ha facilitat l'arribada de visitants al litoral de la Costa Daurada.

Pel que fa a la procedència dels visitants durant el pont, la majoria d'aquests provenien de la resta de Catalunya, i també d'Aragó, Navarra, el País Basc, Madrid i el sud de França. Quant al mitjà de transport més utilitzat per aquests visitants, el majoritari ha estat el vehicle particular. Per altra banda, cal destacar que els turistes han optat més per la modalitat de la mitjà pensió que no pas per la pensió completa, i el principal dia d'entrada de turistes als establiments hotelers va ser el dia 1 de maig, mentre que la gran sortida de visitants va produir-se durant el matí del diumenge dia 4.

Comenta aquest article