Informació general

L'Associació Hotelera Salou - Cambrils - La Pineda ja és membre de ple dret dins del Patronat de Turisme de Cambrils

Per Redacció

L'Associació Hotelera Salou - Cambrils - La Pineda ja és membre amb veu i vot dins del Patronat de Turisme de Cambrils.

El passat 7 d'abril, la junta del Patronat ho aprovava, i el ple ordinari del 30 d'abril ho ratificava d'acord amb la modificació dels estatuts del Patronat de Turisme de Cambrils. Fins ara, l'Associació Hotelera Salou - Cambrils - La Pineda havia estat present en la junta del Patronat –ara anomenada Consell Rector– amb veu, però sense vot.

A banda, també cal destacar que s'ha creat una comissió de treball tècnic que esdevindrà un òrgan d'assessorament i consulta del Consell Rector del Patronat, incorporant a la gestió estratègica de l'ens, una visió estratègica més àgil. Aquesta comissió de treball tècnic tindrà funcions consultives i d'estudi, i donarà cabuda a representants de diferents sectors privats i associacions relacionades amb el món del turisme. Les propostes, estudis i recomanacions de la comissió de treball tècnic es preveu que siguin traslladades al Consell Rector del Patronat de Turisme per a la seva aprovació.

Les associacions que formaran part de la comissió de treball seran l'Associació Hotelera Salou - Cambrils - La Pineda amb un representant; l'Agrupació de Càmpings amb un altre representant; l'Associació d'Hotels familiars amb un representants; l'Associació d'Agències receptives i els Apartaments turístics, amb un representant cadascun. La incorporació de l'Associació d'Agències receptives, tant a la comissió de treball com al Consell Rector –amb veu i vot– és important pel sector de l'allotjament, per al coneixement de la touroperació.

L'Associació Hotelera Salou - Cambrils - La Pineda treballa doncs, en els diferents patronats de les poblacions on té l'operativa i també en el Patronat de Turisme de la Diputació, les Cambres de Comerç de Reus i Tarragona i la Comissió de Turisme de la Patronat de la Petita i Mitjana Empresa.

Comenta aquest article