Informació general

Les parelles lingüístiques i l'alumnat de l’Oficina de Català visiten el Gaudí Centre de Reus i el programa Bocamoll de TV3

Per Redacció

Alumnes i parelles lingüístiques assistint com a públic al programa Bocamoll de TV3

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, del que forma part l'Oficina de Català de Cambrils a més del Servei Local de Reus, el Servei Comarcal del Baix Camp i el del Priorat, ha organitzat durant els mesos d'abril i maig activitats ludicoculturals per completar l'oferta formativa de català per a adults.

Els dies 22 i 23 d'abril, l'alumnat i les parelles lingüístiques del programa "Voluntariat per la llengua" de Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet de l'Infant van realitzar una visita guiada al Gaudí Centre, per tal de facilitar el coneixement de la cultura local a les persones nouvingudes. El dia 28 d'abril, 55 persones van assistir com a públic al programa de TV3 Bocamoll, presentat per Espartac Peran i que s'emet abans del Telenotícies Vespre.

Finalment, el dia 24 de maig l'alumnat i les parelles lingüístiques podran realitzar la ruta dels cellers modernistes de la Terra Alta (Gandesa i Pinell de Brail) i visitar el Centre Picasso de l'Horta de Sant Joan.

Durant aquest any Cambrils ha format 23 parelles lingüístiques

En la primera etapa del programa (2003-2006) es van formar gairebé 14.500 parelles a Catalunya, i l’any 2007 se'n van constituir un total de 6.304, de les quals 35 van ser a Cambrils. Pel que fa al 2008, en el que va d’any, a Cambrils s'han format 23 parelles.

Comenta aquest article