Esports

El Cambrils d'hoquei aconsegueix un empat "in extremis" contra el CP Monjos

Per Redacció

Imatge del partit disputat ahir al vespre al Palau Municipal d'Esports entre el Cambrils i els Monjos

Ahir dimarts al vespre, es va disputar al Palau Municipal d’Esports de Cambrils el partit corresponent a la 30a jornada de lliga d’hoquei patins entre el Cambrils CH i el CP Monjos.

Tot i avançar-se en el marcador amb un gol d’Oscar Garcia en el minut 8, el Cambrils va anar durant tota la primera part per darrera en el marcador, arribant-se al final de la mitja part amb un resultat de 2 a 3. Els primers minuts de la segona part van ser de clar domini visitant, que afegit a la manca de concentració en defensa dels locals, va fer que el CP Monjos gaudís d’una màxima diferència en el marcador de 2 a 5, circumstància que va fer témer el final d’una ratxa de nou partits sense perdre per part del Cambrils.
Però l’esforç i la constància dels jugadors locals en el tram final del partit va donar com a recompensa un gol “in extremis” de Roberto Liviano a 12 segons del final del partit, un gol que deixava el marcador definitiu d'empat a 6 gols. Un empat amb gust a victòria per a l'equip cambrilenc.

Després d’aquest partit, el Cambrils suma 52 punts, que el situa en la cinquena posició de la classificació general amb la mirada posada en el proper enfrontament que serà el proper dimarts, dia 13 de maig, a la pista del Reus Deportiu, líder de la classificació.

Comenta aquest article