Informació general

Cambrils serà una de les seus de treball per a l'elaboració del Document de Bases del Pacte Nacional per a la Immigració

Per Redacció

La Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya, treballa des del mes de juny de 2007 en l'elaboració del Document de Bases del Pacte Nacional per a la Immigració. Aquest document proposa un nou pacte social i polític per establir i garantir la cohesió social.

Després d'un període consultiu en què han participat referents d'arreu del territori i comissions de treball expertes en el fet migratori, es va presentar públicament els passats 14 i 15 d'abril a Barcelona, el document "Un pacte per viure junts i juntes, el Document de Bases del Pacte Nacional per a la Immigració". Per tal de recollir el major nombre d'aportacions a aquest document, s'han previst un seguit d'actuacions al territori entre els mesos d'abril i juny. Així doncs, s'han creat vuit grups de treball: a la ciutat de Barcelona, a l'Àrea metropolitana, a la Catalunya central, a les comarques gironines, a l'Alt Pirineu i l'Aran, a les terres de Ponent, el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

El calendari de treball previst, inclou Cambrils com una de les seus tarragonines dins d'aquestes sessions de treball. De fet, el proper 21 de maig es farà la primera sessió i el 28 de maig es farà la segona, ambdues a la sala d'actes del centre Les Basses de les 18 a les 21 hores, i estaran formades per una mostra de ciutadans del Camp de Tarragona. També es faran sessions a Reus i Salou.

Comenta aquest article