Informació general

L'IES Cambrils continuarà aquest dissabte amb els actes de celebració del 25è aniversari amb una jornada de germanor

Per Redacció

L'IES Cambrils continua amb els seus actes de celebració del 25è aniversari, i aquest proper dissabte celebrarà una intensa jornada festiva.

A partir de les onze del matí, es donarà la benvinguda a tots els assistents, tant exalumnes i alumnes, professors i exprofessors, pares i mares, personal docent del centre i tothom que hi vulgui participar. Es podrà visitar l'exposició instal·lada en les dependències de l'institut. Al saló d'actes de l'institut també es projectaran vídeos i fotografies sobre els 25 anys d'història de l'institut. Cap a les dotze del migdia, l'actual director de l'IES Cambrils –Esteve Bou– iniciarà el torn de parlaments, en els què també hi participaran José Antonio Corella i Rosendo Gómez, com a exdirectors del centre. A continuació, es farà la presentació del llibre "25 anys de l'IES Cambrils", a càrrec del professor Jaume Borràs i l'autor del mateix, l'historiador cambrilenc Ignasi Martí. El llibre compta amb el suport gràfic en el que hi ha fotografies cedides per la Revista Cambrils.

A partir de la una del migdia es farà l'aperitiu, i posteriorment, cap a dos quarts de tres es farà el dinar de germanor.

Més activitats

Per altra banda, el divendres 16 de maig a les vuit del vespre, es farà a la sala d'actes de l'institut, una taula rodona sota el títol "A l'entorn de l'educació i l'informe PISA". Finalment, el dia 23 de maig es faran els actes de cloenda del 25è aniversari del centre, amb tot un seguit d'actuacions musicals i l'acte final de graduació dels alumnes de segon de Batxillerat.

Comenta aquest article