Cultura

El proper divendres finalitza el període d'inscripcions per presentar-se a l'elecció de la pubilla i l'hereu de Cambrils

Per Redacció



L'hereu, la pubilla i les damisel·les de Cambrils, juntament amb la pubilla i l'hereu infantils
El proper divendres 9 de maig finalitza el període d'inscripcions per presentar-se a l'elecció de la pubilla, damisel·les i l'hereu de Cambrils 2008.

Els requisits que han de complir els participants són els següents: tenir entre 16 i 22 anys i ser solter o soltera; dominar el català tant parlat com escrit; estar empadronats a Cambrils i no haver estat seleccionat en anys anteriors.

Els candidats seran sotmesos a unes proves de selecció que es faran el proper dilluns 12 de maig al Centre Cultural, i el veredicte del jurat es farà públic, com es habitual, durant el Pregó de la Fira d'enguany, es tindrà lloc el 25 de maig a la sala d'actes del Casal Municipal de la Gent Gran.

Cal destacar també que la pubilla, les damisel·les, l'hereu i la resta de participants rebran una sèrie d'obsequis. La pubilla i l'hereu tindran 500 euros en vals de compra de la Unió de Botiguers, un cap de setmana per a dues persones a l’hotel Panorama d'Andorra, entrades per a Port Aventura, per l'Aquatònic de l'hotel Termes Montbrió, pel teatre de la Festa Major de la Mare de Deu del Camí i una entrada per un concert del Cambrirock. Les damisel·les tindran 250 euros en vals de compra de la Unió de Botiguers, un cap de setmana per a dues persones a l’hotel Panorama d'Andorra, entrades per a Port Aventura, per l'Aquatònic de l’Hotel Termes Montbrió, pel teatre de la Festa Major de la Mare de Deu del Camí i una entrada per un concert del Cambrirock. I per a totes les participants s'obsequiarà amb entrades per a Port Aventura, per l'Aquatònic de l'Hotel Termes Montbrió i pel teatre de la Festa Major de la Mare de Deu del Camí i una entrada per un concert del Cambrirock.

Recordem que enguany, és el segon any que es fa convocatòria per escollir a l'hereu de Cambrils. L'hereu de Cambrils 2007 –Edgar Berengué– també va ser escollir hereu de les comarques tarragonines i tercer fadrí de Catalunya en l'elecció de l'Hereu i la Pubilla de Catalunya.

Pubilla i Hereu infantils

Per altra banda, també està obert el període d'inscripció per als participants en la categoria de pubilla i hereu infantil. En aquest cas, hi poden participar tots els nens i nenes nascuts entre els anys 1999 i 2002; que tinguin el vestit tradicional català i que estiguin empadronats a Cambrils.

Per fer les inscripcions, en ambdues categories, cal adreçar-se a l'Àrea de Festes de l'Ajuntament de Cambrils o al Centre Cultural, el divendres 9 de màxim com a data límit.

Comenta aquest article