El Vilafortuny goleja al Suer, mentre que el CB Cambrils guanya amb contundència i es situa en tercera posició

Una de les ocasions de gol no transformades pel Cambrils, en aquesta ocasió per Pedro, en el partit disputat ahir a la tarda, a l'Estadi Municipal, davant del Martorell

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Martorell 2

El Cambrils va sumar un empat a casa contra el Martorell, l'actual segon classificat. Tot i només sumar un punt, el Cambrils hagués pogut aconseguir la victòria, ja que durant tot el partit va desplegar un bon joc i va gaudir de bones ocasions per marcar. Els locals van dominar durant tot l'encontre, tot i que li va mancar materialitzar algunes ocasions clares de gol. En el minut 19, el Cambrils s'avançava en el marcador amb un gol obra de Feliu, tot i que en el minut 34, el Martorell aconseguia la igualada. Uns minuts després, el Cambrils aconseguia de nou avançar-se en el marcador amb un gol d'Isma, tot i que finalment, en el minut 75 de partit, els visitants aconseguien la igualada. En la propera jornada, el Cambrils viatjarà al camp del Roquetenc.

Primera territorial

Ametlla de Mar 3 - CF Oleastrum 1

L'Oleastrum no va aconseguir treure un resultat positiu en la seva visita al camp de l'Ametlla, un rival directe en la seva lluita per la permanència. Tot i iniciar-se el partit amb molt de respecte per ambdós equips i poques ocasions de gol, els locals van avançar-se en el marcador en el minut 20 de la primera part. En la segona part, els dos equips van desplegar un millor joc i ambdós van gaudir d'ocasions clares de gol. En el minut 64, els locals gairebé sentenciaven el partit amb un segon gol, tot i que uns minuts després, el jugador de l'Oleastrum García retallava les distàncies amb un nou gol. Tot i això, a set minuts per al final, l'Ametlla tornava a marcar i sentenciava la derrota per a l'equip cambrilenc.

Segona Territorial

Vilafortuny 8 - Suer 1

El Vilafortuny va sumaraquesta jornada una espectacular victòria contra el Suer –penúltim classificat– per 8 a 1. El partit va iniciar-se amb el domini dels visitants, que inclús van avançar-se en el marcador en el minut 6 de partit. Tot i anar per darrera en el marcador, el Vilafortuny va reaccionar perfectament i pocs minuts després van començar a caure els gols: un obra de Juan, quatre gols de Carles, un gol de Fernando, un gol de Xavier i un altre gol de Ferran.

Sènior masculí A

Premià 42 - CB Cambrils 72

Elsènior masculí A del CBC continua imparable aquest darrer tram final de la lliga. Després d'aconseguir dues victòries consecutives el passat dimecres i dijous, aquest diumenge els cambrilencs van tornar a vèncer i ho van fer amb un espectacular i contundent resultat de 42 a 72 contra el Premià, el darrer classificat. Aquesta diferència de 30 punts, reflecteix clarament la diferència entre ambdós equips, amb un Cambrils dominador que no va tenir cap problema per controlar tot l'encontre i sumar una nova victòria que el situa en la tercera posició del grup cinquè de Tercera Catalana, només per sota del Bàsquet Ribes i el CB Viladecans. Ara, al CB Cambrils només li resta jugar a casa contra el Bàsquet Sant Boi, penúltim classificat.