Informació general

La Guàrdia Civil deté a una parella que va robar una cartera i va efectuar compres amb dues targetes bancàries

Per Redacció

La Guàrdia Civil de Cambrils va detenir el passat divendres 2 de maig al migdia, una dona de 40 anys i un home de 40 anys, veïns de Tarragona, per un delicte d'estafa, usurpació de l'estat civil i furt.

Els dos detinguts van robar una cartera en un bar de Cambrils el passat 1 de maig, i haurien efectuat diferents compres amb dues targetes bancàries i una carta d'identitat sostretes a la víctima, amb les què haurien realitzat set operacions comercials en diferents establiments per un valor de poc més de 800 euros. La Guàrdia Civil ha recuperat la majoria dels objectes comprats il·lícitament, i els detinguts han passat a disposició del Jutjat número 3 de Tarragona.

Robatori amb violència

Per altra banda, la matinada del mateix 2 de maig, la Guàrdia Civil també va detenir tres joves d'edats compreses entre els 20 i els 28 anys, tots ells veïns de Cambrils, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació sobre diversos vianants menors d'edat. Els fets es van produir prop del càmping Àmfora d'Arcs, al costat de l'N-340, i els detinguts haurien amenaçat els joves amb un cúter, als quals els hi van sostreure documentació personal i mòbils. Després de realitzar una batuda per la zona, la Guàrdia Civil va detenir els tres joves que circulaven en un vehicle. Es van recuperar tots els objectes sostrets, i els detinguts han passat a disposició del Jutjat número 2 de Reus.

Comenta aquest article