Esports

El Cambrils marca tres gols més i s'emporta els tres punts en el partit ajornat amb la Gimnàstica Iberiana

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge de la represa del partit entre el Cambrils i la Gimnàstica Iberiana, disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal

No hi va haver sorpreses i el Cambrils es va emportar els tres punts del partit ajornat amb la Gimnàstica Iberiana. El resultat final va ser de 5 a 1, als tres gols aconseguits ahir a la tarda per Isma s'hi han d'afegir els que van aconseguir el passat 16 de març el jugador de la Iberiana Javi, en pròpia porteria, i per Feliu. El més important és que el Cambrils es va fer amb tres punts del tot necessaris si vol conservar la categoria.

Mesures especials de seguretat

La represa del partit d'ahir a la tarda es va plantejar amb un dispositiu especial de seguretat per part de les forces d'ordre públic. El partit era a porta tancada, sense públic, i només van tenir accés al recinte esportiu els representants de la premsa i els directius dels dos clubs.

El partit es va reprendre a partir del minut 43 de la primera part. Es van jugar els dos minuts que quedaven d'aquesta primera part i, tot seguit i amb el canvi de camp pertinent, es va disputar la segona part. La superioritat numèrica del Cambrils va ser clau en la victòria ja que la Gimnàstica Iberiana tenia tres jugadors expulsats. Tot i això el primer gol va trigar en arribar.

Cal dir que tot i no haver-hi públic els sis directius de la Iberiana i algun seguidor que va presenciar el matx enfilat a les tanques del recinte van fer notar la seva presència durant tot el partit. Els seus insults cap a l'equip cambrilenc van estar a punt de provocar un incident amb algun membre de la directiva local quan el partit ja s'havia acabat.

L'equip sènior masculí A del Club Bàsquet Cambrils suma dues victòries en dos partits aplaçats

CB Cambrils 75 - La Salle Reus 66


El primer equip del CBC va sumar aquest dimecres i dijous, dues victòries molt importants. El dimecres, els cambrilencs van vèncer a casa a La Salle Reus per 75 a 66, mentre que el dia següent es van desplaçar a la pista del Cantaires de Tortosa i també van aconseguir una nova victòria per 59 a 67.

El partit contra La Salle Reus va ser un encontre molt disputat, els cambrilencs van dominar amb claredat i amb bon joc el primer quart. En la segona part però, un bon joc exterior dels reusencs van fer retallar les distàncies en el marcador, i que aquests marxessin al descans amb un 32 a 35 favorable a La Salle. En la represa, la bona defensa dels cambrilencs va ser decisiva per encaixar un ampli parcial que donava tranquil·litat al joc dels locals. En el darrer quart, La Salle va apretar en atac i va intentar retallar les diferències en el marcador, tot i això, el bon encert des de la línia de tirs lliures del Cambrils van fer que el marcador es mantingués amb un còmode avantatge fins al final.

Cantaires Tortosa 59 - CB Cambrils 67

I ahir dijous, novament, el Cambrils va haver de desplaçar-se per jugar un nou partit. En aquesta ocasió va ser a la pista del Cantaires de Tortosa. Els cambrilencs van tornar a oferir la seva millor cara, i van tornar a endur-se la victòria, per 59 a 67. Amb aquestes dues victòries, el Cambrils encara manté totes les opcions de participar en la fase d'ascens a Segona Catalana.

Comenta aquest article