Esports

Toni Calderón i Miquel Bertran participen en la II Mitja Marató de Muntanya de Montral i queden en segona i vuitena posició

Per Redacció

Els cambrilencs Toni Calderón i Miquel Bertran van participar el passat 20 d'abril en la II Mitja Marató de Muntanya de Montral, en la què hi van prendre part un centenar de competidors.

La cursa es va iniciar cap a les deu del matí, i es va donar el tret de sortida, acompanyat d'una intensa pluja. Els participants van haver de recórrer una distància de 21 quilòmetres per les pistes de les muntanyes de Prades. Els cambrilencs Toni Calderón i Miquel Bertran van ocupar la segona i vuitena posició respectivament, amb un temps total d'1 hora 39 minuts i 1 hora i 45 minuts.

5ena Marxa de resistència de La Selva del Camp
 
Per altra banda, el passat dia 29 de març va tenir lloc la cinquena marxa de resistència a la població de La Selva del Camp. A les set del matí i amb un total de més de 300 inscrits es va donar la sortida des de la població de la Selva del Camp per cobrir un total de 67 quilòmetres per les muntanyes de Prades.
 
El cambrilenc Miquel Bertran va participar en la prova ocupant finalment la vuitena posició amb un temps total de 8 hores 10 minuts.

Comenta aquest article