Informació general

L'Ajuntament de Cambrils serà de nou, un dels patrocinadors oficials del tricampió mundial d'enduro, Ivan Cervantes

Per Berta Ruiz



Oliver Klein, Ivan Cervantes, Robert Benaiges i Anna López, ahir durant la signatura del conveni
L'Ajuntament de Cambrils serà novament un dels patrocinadors oficials del tricampió mundial d'enduro, el cambrilenc Ivan Cervantes. Ahir al matí, ambdues parts signaven aquest conveni de patrocini per un valor de 20.000 euros. L'acte de signatura va comptar amb la presència de l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, Ivan Cervantes, el regidor de Promoció de Ciutat –Oliver Klein– i la regidora de Turisme –Anna López–.

Mitjançant aquest acord, el pilot cambrilenc de l'equip KTM lluirà el logotip de Turisme de Cambrils en el seu uniforme de competició i d'entrenament, en una de les mànigues i també en la part superior de la seva granota, a l'alçada del pit. També durà la imatge de Cambrils, en la seva moto de competició.

L'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– es mostrava satisfet de poder donar suport i confiança tant a l'Ivan com al seu equip, per a que segueixi sent un perfecte ambaixador del nom de Cambrils arreu del món. En les seves paraules, Robert Benaiges va voler destacar l'excel·lent trajectòria del cambrilenc, i va subratllar que "sempre s'han de recolzar els ciutadans que són excel·lents en la seva feina i l'Ivan és excel·lent, i Cambrils li reconeix i li agraeix el treball que fa. Estem acostumats a que ens arribin bones notícies que diuen 'el cambrilenc guanya...' i això ens omple d'orgull i satisfacció".
Benaiges, també va explicar que aquest conveni de patrocini demostra el compromís de Cambrils per ajudar a l'Ivan a aconseguir les seves fites actuals i futures, "perquè Cambrils es mereix aquest ambaixador".

Per la seva part, el jove esportista cambrilenc també es mostrava ahir molt content i orgullós de poder "portar el nom de Cambrils arreu del món". Ivan Cervantes també va explicar que per a ell, és molt important tenir el suport de tots els cambrilencs.

Lluitant pel campionat del món i d'Espanya

En la roda de premsa d'ahir al matí, el pilot cambrilenc també va voler fer un repàs per la seva situació actual en les dues competicions en les què hi participi. Pel que fa al campionat mundial, Ivan Cervantes va reconèixer que està una mica difícil –després de l'operació que va tenir al genoll i algunes dificultats d'adaptació amb la moto– i el domini del finlandès Mika Ahola han fet que encara no pugui encapçalar el mundial. El cambrilenc es va lamentar d'una de les proves del mundial –que es va disputar a Sitges– i que després de tenir-la gairebé guanyada es va deixar uns punts molt importants que ara el situarien molt més a prop del lideratge. Tot i això, Ivan Cervantes es manté en la segona posició del mundial, i el jove cambrilenc manifestava ahir una actitud molt positiva i una mentalitat molt guanyadora, de fet, encara queden cinc proves del mundial i encara té totes les possibilitats obertes. Cervantes afirmava que, "lluitaré com un lleó per portar un altre títol a casa. No serà impossible. Lluitaré fins al final com a bon cambrilenc".

Sobre algunes de les proves que encara queden per disputar-se, Cervantes va repassar que les proves que s'han de disputar a França i Itàlia li poden ser força favorables pel clima i pel terreny. També, la prova a Polònia, que es disputarà en un terreny molt sorrenc al qual hi està molt acostumat. I una altra prova a Anglaterra, que podria afavorir més al seu rival directe, Mika Ahola. Tot i això, Cervantes va manifestar que sap molt bé adaptar-se a qualsevol terreny, i ara el que cal ser és molt regular i tenir sempre a Mika Ahola per darrera en la classificació.

Per altra banda, pel que fa al campionat d'Espanya, Ivan Cervantes és el clar dominador de la competició, i enguany podria sumar un nou campionat estatal.

Comenta aquest article