Cultura

"Bienvenido a Farewell-Gutmann", darrera producció de Jordi Domingo, guanya el premi a la millor òpera prima del REC'08

Per Redacció



D'esquerra a dreta, els actors protagonistes del film: Adolfo Fernández, Ana Fernández –premiada com a millor actriu– i Lluís Soler
"Bienvenido a Farewell-Gutmann", l'última producció del cambrilenc Jordi Domingo, ha guanyat el premi a la millor òpera prima del festival de cinema REC'08 de Tarragona. Els premis es van entregar aquest cap de setmana a l'Auditori de Caixa Tarragona.

Cal destacar que aquest film, dirigit per Xavi Puebla i produït per Just Films, S.L. Quimelca S.L, ha obtingut diversos reconeixements des de la seva presentació. Recentment va ser guardonada en la 11a edició del Festival de Cinema de Màlaga, celebrat entre els dies 4 i 12 d'abril, amb els premis de la Biznaga de plata a la millor actriu per Ana Fernández i la Biznaga de plata a la millor música per Mikel Salas.

En la pel·lícula hi han intervingut destacats actors com Ana Fernández, Lluís Soler, Adolfo Fernández, Héctor Colomé, Pep Antón Muñoz, Sergio Caballero i Marta Novotna, entre d'altres. El guió és de Xavi Puebla i Jesús Gil Vilda; la fotografia ha anat a càrrec de Ángel Luis Fernández; la música de Mikel Salas i el muntatge de Jorge Suárez.

Recordem que "Bienvenido a Farewell-Gutmann" va ser la darrera producció de Jordi Domingo. La setmana abans de la seva mort, el productor cambrilenc va enllestir el rodatge d'aquest primer llargmetratge de ficció. Aleshores, també s'havia previst presentar el film a la Mostra de Venècia.

Comenta aquest article