Informació general

Les obres de remodelació del Barri Antic ja estan en marxa als tres grups de carrers

Per Berta Ruiz

Obres a la plaça de la Font que formen part del conjunt d'obres dels carrers de Sant Plàcid, Foix i Sant Josep

Les obres de remodelació dels carrers del Barri Antic avancen. Si el passat 25 de març s'iniciaven els treballs al passeig d'Albert i als seus carrers adjacents, des de fa dues setmanes es van iniciar les obres en un altre grup de carrers –que comprèn el carrer de Foix, el carrer de Sant Josep, el carrer de Sant Plàcid i la placeta de la Font–.

A dia d'avui, ja s'ha aixecat tot el paviment del carrer de Foix en el seu primer tram i quan s'enllesteixi, es continuarà treballant en l'altra part d'aquesta via que baixa fins un tram del carrer del Sindicat. Després es treballarà en el carrer de Sant Josep, que actualment està tallat i finalment s'iniciaran les obres en el carrer de Sant Plàcid.

Cal destacar que del grup de carrers que comprenen el carrer Major i els seus carrers contigus, actualment s'està treballant en el carrer del Trinquet, que és el primer que s'està arreglant. Dins d'aquest gruix d'obres que s'hauran de tirar endavant també hi ha el carrer Major, el carrer Castlà, Parres, Soldat, una part del carrer de Cardenal Vidal i Barraquer, carrer de Gràcia, Cavallerisses i la plaça de la Concepció. D'altra banda, el passeig d'Albert també es troba en obres des del límit amb el carrer de l'Hospital fins a la font del Centenari.

Les obres podrien tenir una durada aproximada d'uns cinc o sis mesos.

Comenta aquest article