Informació general

Cambrils proposa que la carretera de Misericòrdia sigui autovia i que aquesta es prolongui fins al vial del Cavet

Per Berta Ruiz

Aspecte de la carretera de Misericòrdia

Des de l'Ajuntament de Cambrils, juntament amb d'altres municipis de la zona, s'ha sol·licitat a la Generalitat de Catalunya que es contempli la necessitat de desdoblar i convertir en autovia la carretera de Misericòrdia, que uneix Cambrils amb Reus.

L'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– va explicar ahir en roda de premsa, que en la reunió mantinguda amb el secretari de Mobilitat –Manel Nadal– es va demanar que aquesta carretera es converteixi en autovia. A més, des de Cambrils també es va sol·licitar que aquesta mateixa via es prolongui fins al vial de Cavet, ja que en els propers dos o tres anys, la Generalitat també ha d'impulsar l'Àrea Residencial Estratègica de Cambrils, en aquest mateix àmbit d'afectació. Segons va explicar Benaiges, "quan la urbanització estigui enllestida també ho hauria d'estar la prolongació de la carretera, i crec que la voluntat de la Generalitat és molt clara en aquest sentit, i que ens atenguin la petició, no només de Cambrils sinó de tot el territori que reclama que es faci aquest desdoblament".

Tot i això, Benaiges va reiterar que no es demana que s'aturi el projecte de millora que actualment s'està fent, sinó que també s'estudiï aquesta proposta, per tal d'arribar a la conclusió de que aquest desdoblament de la carretera de Misericòrdia és molt necessari.

Comenta aquest article