Esports

L'Estadi Municipal d'Atletisme acollirà aquest diumenge la segona jornada de la Lliga Catalana de Clubs

Per Pere Ferrando

Aquest proper dia 20 d’abril se celebrarà el primer aniversari de la inauguració de l’Estadi Municipal d’Atletisme de Cambrils. Aprofitant aquesta efemèride, el Club Atletisme Cambrils organitzarà durant el mateix diumenge, la segona jornada de la Lliga Catalana de Clubs, en commemoració d’aquest esdeveniment.

La Lliga Catalana és la màxima competició a nivell de clubs de Catalunya. Per tant, aquesta serà la competició de més entitat que acollirà l’Estadi durant aquest any de vida. La intenció és apropar una competició d’atletisme important, amb atletes de categoria absoluta, als habitants de Cambrils en general i als aficionats a l’atletisme en particular.

Els atletes del Club Atletisme Cambrils participaran en un equip territorial junt amb els clubs FACVAC de Valls i CA Espluguí. A la categoria femenina es participa a la segona divisió, mentre que en la masculina es prendrà part en la tercera divisió.
 
La jornada començarà a les 10:00h del matí, encetant la competició la prova del llançament de martell masculí. A partir de les 10:45h començaran les curses i la resta de concursos que s’allargaran fins al voltant de les 13:30h. A nivell local, els atletes participants seran els següents: Sílvia Gutiérrez i Tania Borrero en salt d'alçada, Òscar Gargallo en salt de perxa i en els 110 metres tanques, Judith Codorniu en els 100 metres tanques, José Carlos Martín en els 110 metres tanques, Elisa Laguna en els 100 metres llisos, Pere Ferrando en la prova de llançament de disc, Sandra Álvarez en llançament de pes i Judith Codorniu, Sílvia Gutiérrez, Tania Borrero, Elisa Laguna i José Carlos Martín també participaran en la prova de relleus 4 x 100 metres.

Comenta aquest article