Esports

El Club Atletisme Cambrils participa amb èxit en la primera jornada de la Lliga Catalana de Clubs

Per Pere Ferrando



Elisa Laguna, a l'esquerra de la fotografia, en una imatge d'arxiu
Aquest passat dissabte es va disputar, a l’Estadi d'Atletisme Moisés Llopart d'El Prat de Llobregat, la primera jornada de la Lliga Catalana de Clubs.

Es tracta de la màxima competició a nivell de clubs de Catalunya. Els i les atletes del Club Atletisme Cambrils participen en un equip territorial junt amb els clubs FACVAC de Valls i C.A. Espluguí. A la categoria femenina es participa a la segona divisió, mentre que en la masculina es pren part a la tercera divisió.
 
L’objectiu principal és que les atletes de la categoria juvenil del club competeixin amb altres atletes de similar nivell, tot i ser de categories superiors. D’aquesta manera podran millorar les seves marques personals i seguir la preparació de cara a la disputa dels Campionats de Catalunya i d’Espanya a l’aire lliure

Objectius assolits

Judith Codorniu batia el rècord de Cambrils, tant en categoria juvenil com absoluta dels 400 metres tanques amb una millor marca personal de 1’16”8, quatre segons menys que l’anterior registre. Tanmateix, igualava el rècord juvenil del salt amb perxa que ella ostenta amb un millor salt de 2'20 metres. A la classificació general, quedava en la quarta posició en ambdues proves. L’Elisa Laguna batia el rècord de Cambrils, tant juvenil com absolut, dels 200 metres llisos amb un temps de 27”3, millorant en 3 dècimes de segon l’anterior registre i en més d’un segon la seva marca personal. A la classificació general de la prova quedava en la tercera posició. La Sandra Álvarez aconseguia una millor marca de 34'69 metres al llançament de martell. Tot i quedar-se a només 60 centímetres del rècord que ella té, cal fer esment que va fer una sèrie de quatre llançaments de més de 34 metres. De ben segur que aquesta regularitat la portarà, en breu, a millorar la plusmarca local. A més, va ser la guanyadora de la prova.

La propera cita serà diumenge vinent, dia 20 d'abril. L’escenari serà l’Estadi Municipal d’Atletisme de Cambrils. El dia 20 d’abril de l’any passat es va inaugurar la instal·lació. Aprofitant l’efemèride, el Club Atletisme Cambrils organitzarà la segona jornada de la Lliga Catalana de Clubs en commemoració d’aquest esdeveniment.

La intenció és apropar una competició d’atletisme important, amb atletes de categoria absoluta, als habitants de Cambrils en general i als aficionats a l’atletisme en particular.

Comenta aquest article