Esports

El Club Atletisme Cambrils aconsegueix la primera posició del medaller en els campionats territorials de proves combinades disputades a l'estadi d'atletisme

Per Pere Ferrando

Imatge d'una de les proves disputades als campionats territorials, el passat cap de setmana a la pista d'atletisme de Cambrils

Aquest passat cap de setmana, dissabte 5 d'abril i diumenge 6, es va disputar a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Cambrils els campionats territorials de proves combinades a l’aire lliure en les categories aleví, infantil, cadet, juvenil, i absolut. Amb aquesta competició s’enceta la temporada de competicions a l’aire lliure, que s’allargarà fins a finals d’octubre.

Per part del Club Atletisme Cambrils hi van participar un total de dinou atletes, que van assolir una excel·lent estadística, amb un total de nou medalles –dues d'or, quatre d'argent i tres de bronze–, es van batre vuit rècords de Cambrils –dos d'aquests a nivell absolut– i es van aconseguir vint marques mínimes per participar en els campionats de Catalunya respectius, i dues marques mínimes per a participar a campionats d’Espanya. En el conjunt del medaller es va assolir la primera posició a nivell de clubs de la delegació.

Excel·lents resultats del Club Atletisme Cambrils

Una altra dada a ressaltar va ser el fet que el podi de la categoria juvenil femení va ser plenament local, amb Judith Codorniu, Sandra Álvarez i Elisa Laguna en primera, segona i tercera posició respectivament. Fet que gairebé es va tornar a repetir a la categoria cadet, on les dues primeres places del podi van tenir color local.

Els participants locals més destacats van ser: Judith Codorniu, que va assolir el campionat juvenil amb una marca de 2.715 punts amb els que establia un rècord de Cambrils de la categoria. Tanmateix, va batre el rècord juvenil i absolut del llançament de javelina amb una marca de 24.10 m. I Sílvia Gutiérrez, que va assolir el campionat cadet amb una marca de 3.244 punts que significava un nou rècord de Cambrils de la categoria. Tanmateix, va batre el rècord cadet a la prova de salt de llargada.

Els medallistes locals van ser els següents: Judith Codorniu va aconseguir la medalla d'or en la prova d'hexatló juvenil; Sílvia Gutiérrez va aconseguir la medalla d'or en l'hexaltó cadet; Elisa Laguna va fer-se amb la medalla d'argent en l'hexatló juvenil; Tania Borrero va aconseguir la medalla d'argent en la prova d'hexatló cadet; Oriol Bargalló també va aconseguir la medalla d'argent en la prova d'heptatló cadet i Carolina Molina també va fer-se amb la medalla d'argent en la prova de tetratló aleví. Les tres medalles de bronze per a l'equip cambrilenc van venir de la mà de Sandra Álvarez en l'hexatló juvenil; Parris Simms en la prova de tetratló aleví i Guillem Sarrà en la tetratló aleví.

Una magnífica jornada que va acreditar una gran millora tant en l’aspecte tècnic com físic dels atletes locals que dóna lloc a pensar que aquesta temporada s’assoliran fites fins ara impensables. En l’apartat de les proves combinades dels atletes complerts, Cambrils hi té molt a dir.

Comenta aquest article