Informació general

Aquest mes d'abril es farà el tercer mòdul formatiu per a entitats sota el títol "Posa les piles a la teva associació"

Per Redacció

La regidoria de Relacions Cíviques de l'Ajuntament de Cambrils posa en marxa per aquest proper mes d'abril, el tercer mòdul formatiu per a entitats sota el títol "Posa les piles a la teva associació" dins del Pla de formació per a entitats.

En aquest tercer bloc es donaran a conèixer els instruments bàsics per identificar les necessitats i demandes de les associacions, per tal de fer una bona planificació estratègica de la seva organització i la gestió adequada del seu projecte. El mòdul es dividirà en quatre sessions de treball que tindran lloc els dimecres del mes d'abril, de les 20 a les 21.30 hores al centre les Basses. Les sessions són obertes i gratuïtes.

El Pla de formació per a entitats dins del Pla de treball per a la dinamització del teixit associatiu, és una eina dirigida a les entitats per donar resposta a la seva activitat associativa. Els dos primers mòduls es van dedicar a les noves tecnologies de la informació i la comunicació, per tal de donar suport a l'elaboració del futur portal web de les entitats de Cambrils. Aquest tercer mòdul serà un instrument més per a les entitats de cara a fer una planificació acurada de la seva activitat.

Comenta aquest article