Informació general

Es desprèn una peça d'obra de la façana del Casal Municipal de la Gent Gran

Per Lluís Rovira i Barenys

 
 
 A dalt, la Policia Local ha acordonat una part del perímetre de l'edifici. A sota, la pedra que va caure estava a dalt de tot de la façana de l'edifici.
Una peça de la façana de l'edifici del Casal Municipal de la Gent Gran, situada a la part superior, es va despendre, ahir, i va caure damunt de la coberta de fusta que hi ha a la passarel·la d'entrada a l'edifici. Ahir el Casal estava tancat i, sortosament, la caiguda d'aquesta pedra no va causar cap dany.

La Policia Local es va personar al lloc dels fets, a quarts de dues del migdia, i va acordonar una part del perímetre de la façana. L'accés habitual al Casal ha quedat tancat i, de manera provisional, s'ha obert una de les portes que donen al bar per a l'entrada i sortida de la gent.

Ara els tècnics hauran d'inspeccionar l'estat de fixació de les pedres de la façana i avaluar una possible actuació a fer. Recordem que les obres d'ampliació de l'edifici que acull el Casal Municipal de la Gent i la Biblioteca Municipal, on hi ha aquesta part accidentada, es van enllestir l'octubre del 2003 després d'un any i mig d'obres.

Comenta aquest article