Informació general

El Patronat de Turisme vol potenciar les visites guiades al municipi a persones amb discapacitat

Per Redacció

Un moment de la visita guiada a la zona verda del costat del barranc de la Mare de Déu del Camí

Un grup de sis persones pertanyents a l'Associació Catalana per a la Integració del Cec (ACIC) de Barcelona van fer, aquest passat dimarts, una visita guiada per diferents indrets de Cambrils. Personal del Patronat de Turisme els va guiar pel Port on els visitants van poder descobrir el barri mariner amb l'ajuda d'unes maquetes especials. Després es va portar el grup de visitants a la zona verda del voltant del barranc de la Mare de Déu del Camí per seguir l'itinerari marcat en els plafons informatius instal·lats fa pocs mesos. Com a curiositat, un dels membres del GEPEC que acompanyava en la visita, duia una parabòlica, un micròfon direccional i uns auriculars per a poder escoltar el cant dels moixons.

Incrementar les visites guiades

Segons la regidora de Turisme, Ana López, la intenció del Patronat de Turisme és la d'augmentar la difusió d'aquestes visites guiades ja que a tot l'estat hi ha 3,5 milions de persones que tenen alguna discapacitat.

A banda, a les properes jornades de la Xarxa de Turisme de Catalunya del proper mes d'abril, Turisme de Cambrils ha estat convidat per compartir les seves experiències i iniciatives com ara la realització de les visites dels sentits, l'itinerari de natura adaptat, el fulletó en braille, el plànol en 3D i la recent adaptació del mostrador al visitant per a persones amb discapacitat física.

Comenta aquest article