Esports

Els problemes en el salt de llargada allunyen Sílvia Gutiérrez de la lluita per les medalles en el Campionat d'Espanya cadet d'Atletisme

Per Pere Ferrando

Sílvia Gutiérrez en la prova de salt de llargada aquest cap de setmana a Oviedo

Aquest cap de setmana s’ha disputat al Palau Municipal d’Esports d’Oviedo el Campionat d’Espanya Cadet d’Atletisme en Pista Coberta. El Club Atletisme Cambrils ha estat representat per 2 atletes, Sílvia Gutiérrez al Tetratló i Tania Borrero al llançament de pes.

La primera a participar va ser la Tania que amb un millor llançament de 9,47 m. va assolir la 14a. posició final. Una marca inferior als 10,33 m. amb els que va aconseguir la 4a. posició al Campionat de Catalunya.

Sílvia Gutiérrez, vuitena a la Tetratló

La Sílvia participava el diumenge a la Tetratló. Aquesta prova combinada de pista coberta està formada per 4 proves que són 60 m. tanques, llançament de pes, salt de llargada i 60 m. llisos. Amb la marca assolida al Campionat de Catalunya, on va quedar 3a., sortia amb la 3a. millor marca de les 12 participants seleccionades.

Als 60 m. tanques va quedar segona a la 2a. sèrie amb un registre de 9”57. Era la seva 2a. millor marca personal darrera dels 9”49 amb els que ostenta el Rècord Territorial. En el còmput general assolia la 3a. posició de les participants.

Al llançament de pes va seguir la projecció positiva. Amb un millor llançament de 9.59 m. va millorar la seva marca personal en 1 metre i mantenia la 3a. posició a la classificació general.

Al salt de llargada van venir els problemes en forma de salts nuls. L’únic salt vàlid va ser de 3.89 m., quasi bé 1 m. per sota de la seva marca personal i que van fer esvair totes les possibilitats de medalla, baixant fins a la 8a. posició.

Als 60 m. llisos acabava 3a. de la 2a. sèrie amb una millor marca personal de 8”62.

A la classificació general final mantenia la posició de finalista acabant 8a. amb una puntuació de 2.183 punts. De ben segur que d’haver tingut més sort al salt de llargada hagués estat dins de la lluita per les medalles. Caldrà seguir entrenant per a poder rendir amb millor resultat a la propera cita estatal que serà a l’aire lliure el proper mes d’octubre.

Comenta aquest article