Informació general

Els alumnes del CEIP Mas Clariana participen en l'acte simbòlic d'apadrinament del Mas Clariana situat al càmping Cambrils Park

Per Berta Ruiz

Una mascota del càmping Cambrils Park va sortir a rebre els nens i nenes del CEIP Mas Clariana

Els alumnes del CEIP Cambrils 3 –ara ja amb el nom oficial de CEIP Mas Clariana– van celebrar el passat divendres al matí un acte simbòlic d'apadrinament del Mas Clariana, un edifici del segle XVIII situat dins de les instal·lacions del càmping Cambrils Park.

Tots els alumnes del centre –dues classes de P3, dues classes de P4 i una classe mixta amb alumnes de P5, primer i segon de Primària– van desplaçar-se fins a les instal·lacions del càmping Cambrils Park, molt properes a les instal·lacions provisionals del seu centre, per tal de celebrar aquest acte. En declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, la director de l'escola –Carme Maroto– va explicar alguns detalls d'aquesta festa, que coincideix amb la publicació oficial del nom que rebrà l'escola, passant de ser el CEIP Cambrils 3 a ser el CEIP Mas Clariana. Segons Maroto, un dels objectius de l'acte va ser que "els nens coneguin com era Vilafortuny abans, i que també coneguin el Mas Clariana que encara existeix, tot i que actualment sigui un restaurant", integrat dins de les instal·lacions del càmping.

En primer lloc, la mascota del càmping Cambrils Park –una mà gegant– va ser l'encarregada de donar la benvinguda a tota la canalla. Posteriorment, els més petits es van desplaçar fins a l'esplanada que hi ha just davant de l'edifici de Mas Clariana, on es va fer l'acte simbòlic d'apadrinament. Una animadora disfressada de "Mas Clariana" va posar veu a l'edifici i va establir un diàleg amb els nens, als quals va demanar que l'apadrinessin, ja que properament se celebrarà el dia de la Mona i encara no té padrins. Els més menuts de l'escola van accedir a aquesta petició i van regalar-li una Mona. Posteriorment, els alumnes del CEIP Mas Clariana van recitar un poema i van cantar una cançó, i tot seguit van poder menjar-se les mones, que el dia anterior van preparar a les aules del centre.

Segons explicava la directora del centre –Carme Maroto– aquest acte simbòlic "és una bona manera per a que els nens vagin coneixent que el nom de la seva escola és el de Mas Clariana".

Comenta aquest article