Informació general

Les obres de remodelació dels carrers del Barri Antic que resten per arranjar s'iniciaran després de Setmana Santa

Per Berta Ruiz

El carrer Major és un dels que es remodelarà

Després de Setmana Santa s'iniciaran les obres de remodelació d'alguns dels carrers del Barri Antic que encara resten per arranjar. Les actuacions més immediates, incloses dins de la Llei de Barris, es faran al carrer Major, el carrer Castlà, el carrer Soldat, el carrer de les Parres, Trinquet, carrer del Cardenal Vidal i Barraquer, Gràcia, Cavallerises i la plaça de la Concepció, així com el grup de carrers que inclourà el carrer de Sant Plàcid, Foix i de Sant Josep i el passeig d'Albert.

Les obres de millora consistiran en l'adequació dels serveis de clavegueram, electricitat, gas i telefonia, l'adequació de zones per a vianants en alguns dels carrers, l'eliminació de les barreres arquitectòniques, la millora de la pavimentació i la renovació del mobiliari urbà.

Durant el període de remodelació s'intentarà minimitzar al màxim tots els inconvenients generats, aportant solucions alternatives que garanteixin la correcta mobilitat de la zona afectada, tant pel que fa a les zones de càrrega i descàrrega i d'altres aspectes relacionats amb l'activitat al barri. També s'intentaran donar alternatives a l'organització d'activitats en aquesta zona com la instal·lació del mercat ambulant dels dimecres o la Fira de Cambrils.

Durant el temps que durin les obres, l'oficina del Pla de Barris –situada a la plaça d'Espanya– també serà un punt d'informació i de contacte per a que els veïns de la zona puguin conèixer el curs de les obres i puguin adreçar qualsevol qüestió o queixa. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de les 9 a les 14 hores.

Comenta aquest article