Esports

Les atletes Sílvia Gutiérrez i Tania Borrero participaran aquest cap de setmana al campionat d'Espanya cadet en pista coberta

Per Pere Ferrando

Aquest proper cap de setmana es disputarà al Palau Municipal d’Esports d'Oviedo el campionat d’Espanya cadet d'atletisme en pista coberta.

En el decurs dels campionats de Catalunya disputats a Vilafranca del Penedès, l'atleta del Club Atletisme Cambrils Sílvia Gutiérrez va aconseguir, a més de dues medalles de bronze, la marca mínima de participació a la competició estatal a les proves de tetratló i dels 60 metres tanques. Tot i així, el reglament no permet que una atleta participi a la tetratló i a una prova individual al mateix campionat, fet pel qual la Sílvia s’ha decantat per participar a la prova de tetratló.

D'altra banda, Tania Borrero va assolir el mateix objectiu a la prova de llançament de pes en el decurs d’un control cadet de la Federació Catalana d’Atletisme. Tania Borrero que va ser quarta al campionat de Catalunya, participarà al seu tercer campionat d’Espanya.

En aquest campionat s’assolirà una fita simbòlica dins de la història del Club Atletisme Cambrils, ja que amb aquest s'arribarà a la participació número 100 en campionats d’Espanya. A més serà el primer cop que una atleta femenina participarà en la disciplina de les proves combinades en un campionat estatal.

L'objectiu principal de les dues atletes serà millorar la seva marca personal en una competició del màxim nivell de la seva categoria. Un altre objectiu serà assolir la condició de finalista, plaça reservada a les vuit millors atletes d’una mateixa prova.

Comenta aquest article