Informació general

L'Ajuntament treu a concurs les parades sense adjudicació dels mercats de la Vila i de la Platja

Per Redacció

Aspecte del Mercat de la Vila

L'Ajuntament ha tret a concurs les cinc parades del Mercat de la Platja i les dues del Mercat de la Vila que quedaven per adjudicar. Qui estigui interessat en fer-se amb una d'aquestes parades haurà de presentar la documentació necessària abans de finals del mes de març. Les bases del concurs d'adjudicació es poden consultar al web oficial de l'Ajuntament de Cambrils, a l'apartat de contractació, subapartat licitacions.

Cinc parades al Mercat de la Platja

Les parades 5, 6 i 9 del Mercat de la Platja no tenen un ús tancat i estan obertes a qualsevol oferta que sigui compatible amb la normativa vigent. En canvi, per la parada 15 només es valoraran ofertes de fruita i verdura i per la número 7 les ofertes hauran de ser per a la venda de fruits secs, flors i premsa, entre d'altres.  El cànon a pagar varia en funció de la parada. Les parades 5, 9 i 15 tindran un cost mínim de 1.600 euros mentre que les parades 6 i 7 el tindran de 600 euros. Els interessats podran presentar les seves ofertes a l'OAC fins el 25 de març.

Dues parades al Mercat de la Vila

Una de les dues parades que queda per adjudicar al Mercat de la Vila és la de la part central que haurà de destinar-se a la venda de fruita i verdura i que tindrà un cànon a pagar de 1.600 euros. L'altra parada, la número 3, no té imposat un ús concret i es valorarà qualsevol oferta que s'adapti a la normativa vigent. Els interessats hauran de presentar la documentació a l'OAC abans del 25 de març en el cas de la parada central i fins el 27 de març en el cas de la parada número 3.

Comenta aquest article