Informació general

La Federació d'Independents de Catalunya fa una crida a que la gent vagi a votar el proper 9 de març

Per Redacció

La Federació d'Independents de Catalunya (FIC) demana que aquest proper diumenge 9 de març la ciutadania faci ús del seu dret a vot. En un comunicat signat pel president de la FIC, Josep Maria Pujol, s'expressa el fet que "votar és un dret però també un deure que hem de tenir si després volem expressar la nostra opinió i formar part d'una societat sostenible, participativa, solidària i cohesionada socialment".

En el comunicat de la FIC també hi ha una referència a la campanya electoral dient que ha estat més polaritzada que mai, "s'ha volgut enfocar com una campanya a dues bandes, com una lluita entre els dos grans partits a nivell estatal que acabaran discutint-se el futur govern" i es refereix a aquest fet com un element que pot haver provocat "desencís entre els ciutadans de Catalunya i per tant pot afectar en la participació a les urnes. Les previsions indiquen que el proper diumenge exerciran el seu dret a vot un 65 per cent dels catalans cridats a les urnes. Això significa un 11 per cent menys de participació respecte les últimes eleccions generals i és per això que la FIC es fa aquesta crida a la participació."

El comunicat de la FIC acaba dient que "no anar a votar significa donar un vot a grups que en nom nostre i sense el nostre permís governaran sense donar-nos cap explicació. Si volem demanar comptes d'aquí a quatre anys cal fer sentir la nostra veu primer. Aquest proper 9 de març, voteu!".

Comenta aquest article