Informació general

La cafeteria del Casal Municipal de la Gent Gran reobre les seves instal·lacions totalment renovades

Per Berta Ruiz

Imatge de la festa d'inauguració de la renovada cafeteria del Casal Municipal de la Gent Gran, el dimecres al vespre

Aquest passat dimecres al vespre va tenir lloc la festa d'inauguració de la renovada cafeteria-menjador del Casal Municipal de la Gent Gran.

En la festa hi van participar monitors del Casal, personal del centre, membres de la junta d'usuaris del Casal, així com la directora del Casal –Iolanda Vidiella– i el regidor de Promoció de Ciutat i Relacions Cíviques –Oliver Klein–.

Durant un mes aproximadament, la cafeteria ha estat tancada, per tal de realitzar tota aquesta renovació, amb una sèrie de reformes que s'hi han realitzat, compra de nou mobiliari i nova maquinària. El projecte ha estat recolzat econòmicament per la regidoria de Promoció de Ciutat i Relacions Cíviques, que ha invertit de manera important en la modernització d'aquestes instal·lacions.

A partir d'aquest mateix cap de setmana, i com a novetat de la nova cafeteria, es millorarà el servei de menjador per a l'usuari del centre. El menú tindrà un cost de 4'50 euros i es comptarà amb major varietat de plats a escollir.

Tot i que aquest dimecres es va fer aquest acte d'inauguració, més endavant també s'oferirà una petita celebració a la resta d'usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran.

Comenta aquest article