Informació general

Lluís Coromines(CiU), "L'única força que pot condicionar el PSOE sense lligams és CiU"

Per Lluís Rovira i Barenys



Oriol Vázquez, Mercè Dalmau i Lluís Coromines, ahir al centre les Basses
El Centre les Basses va acollir, ahir al vespre, un acte electoral de CiU en el que hi van prendre part el diputat al Parlament de Catalunya Lluís Coromines, el cap comarcal de les JNC pel Tarragonès i candidat suplent a les llistes del Congrés Oriol Vázquez i la regidora cambrilenca i candidata suplent al Congrés Mercè Dalmau.

El missatge de CiU, a pocs dies per a les eleccions, és fer una crida per a que la gent vagi a votar i que, tal com deia Lluís Coromines, "ho faci en clau catalana i no en clau espanyola, com pretenen el PSOE i el PP. És necessari votar a CiU perquè aquesta setmana s'ha vist aquella por de què venen els del PP i tot plegat es redueix a que tothom dóna per guanyador el PSOE i no hi haurà ningú que condicioni el PSOE, ni el propi PSC ni ERC ni ICV i per tant, l'única força que pot fer-ho sense lligams som nosaltres, CiU."

Les expectatives de CiU, en aquesta recta final de la campanya electoral és el d'arribar, segons Coromines, als 14 o 15 diputats.

Crida a la gent jove

Oriol Vázquez, per la seva part, explicava que les JNC han iniciat una campanya paral·lela a la de CiU en la que han programat 16 actes per les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, "ens estem reunint amb gent jove ja que creiem que és més complicat que ells transmetin el missatge de per què votar CiU". Per Vázquez aquest missatge és la situació de greuge que patim tots els ciutadans de Catalunya " i la legislatura de mentides que hem patit aquests darrers quatre anys. Sobretot els joves han d'anar a votar perquè provoquen un alt grau d'abstenció i creiem que fent que la gent jove vagi a votar a CiU pot fer que Catalunya surti beneficiada en aquestes properes eleccions".




Comenta aquest article