Informació general

El Rotary Club de Cambrils celebra un sopar amb membres de l'Associació Esclerosi Múltiple

Per Redacció



Teresa Campanera amb el xec entregat pel Rotary Club de Cambrils
El Rotary Club de Cambrils va celebrar el passat 26 de febrer un sopar, en el què es va convidar a la presidenta de l'Associació Esclerosi Múltiple de Tarragona i membre del patronat de la Fundació Esclerosi Múltiple–Teresa Campanera– i l'encarregada de la campanya i organitzadora del sopar per l'Esclerosi Múltiple –Sefa Bové–, que tindrà lloc aquest mateix vespre, a les instal·lacions de l'Escola d'Hoteleria i Turisme.

Al sopar d'enguany, que girarà entorn de l'autora Mercè Rodoreda i la seva obra "La plaça del diamant" –i coincidint amb l'Any Internacional de les Llengües– hi assistiran unes 210 persones. Recordem, que des de fa anys l'Associació treballa per tirar endavant el projecte de l'Hospital de Dia Mas Sabater, ubicat a Reus, on malalts que pateixen aquesta malaltia poden fer activitats de rehabilitació.

Durant la vetllada, les dues representants de l'Associació Esclerosi Múltiple van poder explicar quines són les seves principals actuacions, serveis que s'ofereixen i com poden arribar-hi les persones afectades per aquesta malaltia.

Al final de l'acte, el Rotary Club de Cambrils va fer entrega d'un xec per materialitzar la seva contribució econòmica a aquesta fundació.

Comenta aquest article