Societat

El CEIP Marinada continua amb els actes de celebració del seu 25è aniversari que es tancaran aquest dissabte

Per Berta Ruiz

 
 
 A dalt, imatge aèria dels 25 anys. A sota, passejada amb ponis al pati de parvulari
El CEIP Marinada continua amb els seus actes de celebració del 25è aniversari, i ahir celebrava durant tot el dia un seguit d'activitats lúdiques amb la participació de tots els alumnes del centre.

Pel matí, els alumnes d'Educació Infantil –de P3, P4 i P5– van poder gaudir dels contes amb Montse Parra i el seu "Conte de ratolins", que va entretenir als més petits de l'escola. Al matí, tots els alumnes de Primària també van poder participar en la cantata "Rebel·lió a la cuina", que va fer-se al Cinema Rambla. A banda, també es van repartir samarretes commemoratives d'aquest 25è aniversari del centre.

A primera hora de la tarda, es va fer la fotografia aèria dels 25 anys, al pàrquing de l'escola. Un seguit d'alumnes que duien la samarreta dels 25 anys, es van disposar de tal manera que van formar un número 25 ben gros. També es va poder fer la inauguració de l'exposició artística dels alumnes de 6è als jardins de l'escola. Per la tarda, els alumnes de parvulari també van poder gaudir d'una passejada amb ponis pel pati.

Acte final


Finalment, aquest dissabte dia 8 de març, tindrà lloc la jornada que clourà els actes festius d'aquest aniversari. A partir de les dotze del migdia es farà un acte commemoratiu amb tota la comunitat educativa i s'oferirà un aperitiu per a tothom. També es farà un dinar amb tots els mestres i els pares i mares que han estat vinculats amb el CEIP Marinada durant aquests 25 anys de vida.

Comenta aquest article