Esports

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes ja encapçala amb comoditat el campionat d'Espanya d'enduro

Per Redacció

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes ha iniciat amb bon peu la temporada de competició, després de recuperar-se perfectament de la seva operació de genoll.

Aquest darrer cap de setmana, Cervantes reapareixia ofialment i ho feia de la millor manera possible, ja que va assolir dues victòries del campionat d'Espanya d'enduro, dins de les proves dels "Dos Dies del Segre" disputades a Lleida. El cambrilenc va aconseguir vèncer tant en la prova d'scratch, com en la seva categoria, la d'E-1.

Tot i que les condicions meteorològiques no van ser gaire favorables, degut a la boira que va dificultar el recorregut de la prova, i la caiguda que va patir el pilot cambrilenc durant la contrarrellotge, aquest va sobreposar-se i va imposar-se amb comoditat a la resta de participants.
En la categoria d'E-1 va superar a Víctor Guerrero (KTM) en 56'74 segons i a Jordi Jou (Yamaha) en 1 minut i 41 segons. En la prova d'scratch, Ivan Cervantes va superar amb claredat als seus perseguidors: Xavier Galindo (KTM) en 29'62 segons i a Cristóbal Ruiz (Yamaha) en 33'63 segons.

Després d'aquestes dues victòries en la prova d'aquest passat cap de setmana, Ivan Cervantes domina amb comoditat la classificació del campionat d'Espanya. La propera prova que es disputarà tindrà lloc el proper 3 d'abril a Palomares.

Comenta aquest article