Cultura

El CEIP Marinada inaugura una exposició commemorativa del 25è aniversari del centre

Per Berta Ruiz

 
 
A dalt, part de l'exposició amb material docent antic del centre. A sota, la part fotogràfica de l'exposició.
El passat divendres 15 de febrer al migdia es va inaugurar al CEIP Marinada l'exposició commemorativa del 25è aniversari del centre. Des de divendres i fins al proper 8 de març es podrà visitar a les instal·lacions del centre una exposició amb tot tipus de material docent antic de l'escola.

Una exposició plena de records

A la sala de la Biblioteca –recentment reoberta– s'hi ha instal·lat una part de l'exposició que inclou una important quantitat de records, objectes històrics i treballs manuals dels alumnes que han anat passant pel Marinada. Allí hi podem trobar tot tipus de material escolar –que estava emmagatzemat a l'escola– com els primers ordinadors, màquines d'escriure antigues o fins i tot una càmera de vídeo Super16. També s'hi recullen un gran nombre de treballs manuals realitzats pels alumnes, carpetes, quaderns o llibres de fa 25 anys. D'altra banda, hi ha una altra part de l'exposició que recull en imatges els 25 anys d'història de l'escola. Des del centre s'ha fet un muntatge fotogràfic amb algunes de les instantànies més destacades, des de sortides i excursions a actes i  activitats que s'han fet a l'escola.
D'altra banda, cal destacar que a la pàgina web del centre s'ha activat un espai –una revista online– per a que tothom que hi vulgui fer les seves aportacions, les seves opinions o participar en els actes del 25è aniversari ho pugui fer. L'adreça és http://www.xtec.es/ceip-marinada-cambrils/.

Més activitats del 25è aniversari

La propera activitat que es farà en motiu del 25è aniversari del CEIP Marinada serà el proper 5 de març, amb una jornada d'activitats lúdiques i creatives adreçades a tots els alumnes del centre –amb sessió de contes, cantades, ponis i fins i tot una foto aèria– també s'inaugurarà la decoració artística realitzada als jardins de l'escola. Finalment, el dia 8 de març –jornada que clourà els actes festius d'aquest aniversari– es farà un acte commemoratiu amb tota la comunitat educativa i s'oferirà un aperitiu per a tothom. També es farà un dinar amb tots els mestres i els pares i mares que han estat vinculats amb el CEIP Marinada durant aquests 25 anys de vida.

Comenta aquest article