Informació general

Les obres d'asfaltatge a l'avinguda dels Països Catalans provocarà avui talls de circulació en aquesta zona

Per Berta Ruiz

Imatge de les obres d'asfaltatge a la rotonda de davant de l'Ajuntament, ahir a la tarda

Ahir es van iniciar els treballs d'asfaltatge a l'avinguda dels Països Catalans, a l'entorn de la rotonda situada davant de l'Ajuntament i al carrer de la Via Augusta, situat darrera del Molí de les Tres Eres.

Per avui, es preveu un tall de circulació en aquesta zona durant pràcticament tot el dia, tant a l'avinguda dels Països Catalans com a la rotonda de davant de l'Ajuntament. Per als vehicles que provinguin de la zona del port i es dirigeixin en direcció a la zona de la plaça de l'Ajuntament o en direcció a la vila, es desviarà la circulació pel carrer de Bertran de Cambrils –a l'alçada del pont de la via fèrria– i es podrà circular pel vial de Cavet o bé pel nou vial situat al costat del futur hospital i que connecta amb la part de darrera del Palau Municipal d'Esports. També estarà tallada la circulació al pont del carrer de Santa Joaquima de Vedruna en direcció a l'Ajuntament.

En dies posteriors, també s'asfaltarà l'avinguda d'Adelaida, i es deixarà pas alternatiu a la circulació amb un sol carril. No obstant, tot i que les obres tenien una previsió de durada de cinc dies, és possible que puguin estar enllestides abans.

Comenta aquest article