Els atletes del Club Atletisme Cambrils aconsegueixen el subcampionat en el campionat territorial d'hivern d'equips S-13

Moment de la prova dels 60 metres llisos en categoria aleví. D'esquerra a dreta; Pablo Paradinas, Guillem Sarrà, Marc Arranz, Lucas Masaguez i Eric Manrubia, tots ells del Club Atletisme Cambrils

Aquest passat dissabte es va disputar, a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Cambrils, el Campionat Territorial d’Hivern d'Equips S-13. Diferents atletes que es troben en les categories infantil i aleví van formar equip, puntuant cadascú a una prova determinada. La suma total de punts donava lloc a la classificació final.

El Club Atletisme Cambrils va prendre part amb un equip masculí i un equip femení. Tots els atletes van rendir a un alt nivell, assolint el subcampionat en ambdues categories, en lluita amb els atletes del Club Gimnàstic de Tarragona, que es van endur el Campionat tant en nois com en noies. Els equips locals són una aposta de futur, donat que la majoria dels atletes encara es troben en edat aleví. Cal remarcar també les set millores de marca personal assolides i el fet que tant el David Álvarez com la Courtney Simms es van classificar per participar al campionat de Catalunya infantil de pista coberta que es disputarà d’aquí a 15 dies.

Els resultats

Els resultats de l'equip femení cambrilenc va ser el següent: Parris Simms va ser tercera en la prova dels 60 metres llisos i va fer marca personal amb un temps de 9"61. Morgana Ávila va ser tercera en la prova dels 1.000 metres llisos; Courtney Simms va ser primera –i va fer marca personal– en els 60 metres tanques; Alba Mena va aconseguir la quarta posició en salt d'alçada; Carolina Molina va ser cinquena en la prova de salt de llargada, mentre que Clàudia Buil va ser novena en la prova de llançament de pes.

Pel que fa a l'equip masculí cambrilenc els resultats van ser els següents: Pablo Paradinas va ser tercer –i va fer marca personal– en la prova dels 60 metres llisos; Gerard Ariño va ser tercer en els 1.000 metres llisos; Guillem Sarrà va aconseguir la quarta posició –i va fer marca personal– en la prova dels 2.000 metres llisos; Eric Manrubia va ser cinquè en salt d'alçada, mentre que David Álvarez va aconseguir la primera posició en la prova de salt amb perxa. Guillem Sarrà també va aconseguir la quarta posició –i marca personal– en salt de llargada; David Álvarez va aconseguir el primer lloc en la prova de triple salt –i també marca personal– i Elrond Lanciano va ser segon –i millor marca personal– en la prova de llançament de pes.

D'altra banda, aprofitant la competició, i participant fora de concurs, la Judith Codorniu va batre el rècord de Cambrils de salt amb perxa en la categoria juvenil amb una marca de 2'20 metres, millorant en 30 centímetres l’anterior registre que estava en possessió de la Marta Benach. Continua doncs, la marxa triomfant en aquest aspecte, ja que en el decurs de la temporada i en cada jornada disputada s’ha batut algun que altre rècord de Cambrils. Bo serà que es mantingui aquest ritme durant els dos propers caps de setmana, que és quan es disputaran els campionats de Catalunya de pista coberta en les categories infantil, cadet i juvenil.