Informació general

El bon temps i l'afluència de gent acompanyen en la quarta edició de la Fira Rebaixes Últims Preus

Per Berta Ruiz

El bon temps va afavorir l'afluència de gent a la Fira Rebaixes Últims Preus

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la quarta edició de la Fira Rebaixes Últims Preus, organitzada des del Pla de Dinamització Comercial Cambrils Obert i la Unió de Botiguers de Cambrils, a la plaça de Mossèn Joan Batalla.

La fira es va iniciar el dissabte –des de les deu del matí a les vuit del vespre– i el diumenge des de les deu del matí a les tres del migdia. En aquesta ocasió hi van participar un total de 20 comerços, i es van instal·lar 27 parades amb tot tipus de productes com roba per a dona i per a home, roba infantil, roba d'esport, equipaments per a la llar o sabateria.

En declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, la dinamitzadora comercial –Sílvia Coll– valorava molt positivament el funcionament i resposta de les dues jornades de Fira Rebaixes Últims Preus, ja que segons afirmava per primera vegada, el temps ha acompanyat perfectament. Recordem que en edicions anteriors, la Fira Rebaixes Últims Preus va estar marcada per les inclemències meteorològiques, ja fos pel fort vent o per la pluja. Pel que fa a les vendes i volum de gent que ha passat per la fira, Sílvia Coll explicava que se'n fa una valoració molt positiva, perquè s'ha venut força, tot i que "l'economia es nota i la gent s'ho mira molt abans de gastar". No obstant, durant els dos dies, ha passat molta gent per la Fira i els comerciants estan satisfets dels resultats d'aquesta edició d'enguany.

Comenta aquest article