Excel·lent rendiment dels atletes del Club Atletisme Cambrils en la 5a jornada de la Lliga Catalana de promoció

Sandra Álvarez, en un moment de la prova de llançament de martell
En el que portem d’any, cada competició disputada acaba amb rècords de Cambrils batuts. I alguns d’ells en categoria absoluta. I els mèrits corresponen a les noies cadets i juvenils del Club Atletisme Cambrils que estan realitzant una temporada realment brillant.

Aquest passat dissabte 2 de febrer es va disputar, a la pista d’atletisme del CN Reus Ploms, la 5a. jornada de la Lliga Catalana de promoció.
El primer Rècord que es va batre va ser obra de l’atleta cadet Sílvia Gutiérrez. Concretament a la prova dels 60 metres tanques va aturar el cronòmetre en 9”67; 13 centèsimes de segon menys que l’anterior rècord que ella mateixa ostentava des del novembre passat. Si bé llavors va aprofitar la bona forma assolida al campionat d’Espanya disputat a l’octubre, ara és d’esperar que vagi assolint el màxim nivell tècnic i físic de cara als campionats de Catalunya i d'Espanya que s’organitzaran properament.

Tot i així no va ser ella la protagonista del cap de setmana, sinó l’atleta juvenil Sandra Álvarez. Al mateix escenari, va batre el rècord de Cambrils juvenil i absolut de llançament de martell amb un registre de 33'10 metres; 35 centímetres més que el que tenia ella mateixa des de la temporada passada. L’endemà diumenge 3 de febrer va participar al Critèrium Català de Llançaments d’hivern que es va disputar a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona. Al tercer llançament va enviar el martell a 34'82 metres i al quart llançament a una distància de 35'29 metres. Aquesta darrera marca, a més, li va servir per assolir la marca mínima de participació al campionat de Catalunya i al campionat d’Espanya de la categoria. Aquest darrer, al tractar-se d’una prova que només es disputa a l’aire lliure, es disputarà a principis del mes de juliol a Almeria.

La resta d’atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un excel·lent nivell, guanyant 9 proves i assolint forces llocs capdavanters. Tanmateix, van obtenir 10 millores de marques personals i 11 marques mínimes de participació als campionats de Catalunya.

Les estadístiques

Sílvia Gutiérrez va ser primera en la prova dels 60 metres tanques en la categoria cadet i també va batre el rècord de Cambrils. Sandra Álvarez va ser segona en la prova de llançament de martell en la categoria juvenil i també va batre el rècord de Cambrils. En la prova dels 60 metres tanques en la categoria juvenil, Judith Codorniu va ser primera i també ho va ser en la prova de salt d'alçada. En la prova de salt de llargada categoria juvenil, Elisa Laguna va aconseguir la primera posició, mentre que Sílvia Gutiérrez també va aconseguir el primer lloc en la priva de salt d'alçada en categoria cadet, millorant també la seva marca personal.

En la prova de 60 metres llisos i en la prova de 60 metres llisos en la categoria aleví, Pablo Paradinas va ser primer i va batre la seva marca personal en ambdues proves. En la prova de salt de llargada en la categoria aleví femenina, Alba Mena també va aconseguir la primera posició i també ho va fer en la prova de llançament de disc, batent també la seva marca personal.
Elisa Laguna va aconseguir la segona posició en la prova de 60 metres llisos en categoria juvenil; mentre que Judith Codorniu també quedava segona en la prova de salt de llargada en la categoria juvenil. En la prova de 60 metres tanques categoria cadet, Oriol Bargalló va quedar segon; Tania Borrero va ser segona en la prova de salt d'alçada en categoria cadet i Elbereth Lanciano va ser segona i va batre la seva marca personal en la prova de llançament de disc en categoria cadet.

En la prova de 600 metres llisos categoria aleví, Pablo Paradinas va ser segon i va batre la seva marca personal. Guillem Sarrà va ser segon en la prova de 60 metres tanques en categoria aleví i també va batre la seva marca personal. En la prova de salt d'alçada en categoria aleví, Alba Mena va ser segona i en la prova de llançament de disc en categoria aleví, Lucas Masaguez va aconseguir la segona posició i també va fer marca personal.
Als 200 metres llisos categoria juvenil, Elisa Laguna va ser tercera; als 60 metres llisos categoria cadet, Iara Masaguez va ser tercera; a la prova de salt d'alçada en categoria cadet, Oriol Bargalló va ser tercer i Tania Borrero va ser tercera en la prova de llançament de disc en la categoria cadet.
David Álvarez va ser tercer en la prova de salt de llargada en la categoria infantil i també va ser tercer en la prova de llançament de disc i va batre la seva marca personal. Guillem Sarrà va ser tercer en la prova de 600 metres llisos en la categoria aleví i també va batre la seva marca personal i Alba Mena va ser tercera en la prova de 60 metres tanques categoria aleví.

El proper cap de setmana la cita serà a casa. El dissabte s’organitza a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Cambrils el Campionat Territorial d’Hivern per equips en categories infantil i aleví.