Cultura

La sala Àmbits acull l'exposició "palmeresacambrils. blog.com" de l'artista sabadellenca Sabrina Sampere

Per Berta Ruiz



Sabrina Sampere davant de l'obra "6 and 4", que és la imatge promocional del cartell de l'exposició
El passat divendres 1 de febrer al vespre es va inaugurar a la sala Àmbits del Centre Cultural l'exposició de pintura a l'oli "palmeresacambrils.blog.com" de la sabadellenca Sabrina Sampere.

Moments abans d'inaugurar-se l'exposició, Sabrina Sampere va explicar a Revista Cambrils Diari Digital alguns detalls d'aquesta mostra, que per primera vegada l'han portat a exposar a Cambrils i també a la demarcació de Tarragona. Segons Sabrina Sampere, "l'exposició és una sèrie d'obres relacionades amb la meva vida, amb els meus viatges, amb el meu moment vital i amb l'actualitat. De tota aquesta barreja surten totes aquestes obres fetes amb la tècnica de l'oli, utilitzant colors molt potents i càlids, sobretot vermells, que contenen paisatges, palmeres, sofàs. La meva experiència vital plasmada en imatges".

Segons explicava l'artista, ha anat preparant l'exposició de mica en mica per tal de donar-li coherència. De fet, tot i que alguna de les obres de més gran format ja havia estat exposada en d'altres exposicions, la majoria dels quadres que conformen la mostra són peces noves sobre les què ha anat treballant en els dos darrers anys. Sabrina Sampere també va explicar que fa temps que es dedica a la pintura, tot i que fins ara ho havia compaginat amb donar classes en un institut en la modalitat de batxillerat artístic. Enguany però, ha decidit dedicar-s'hi plenament.

Sobre el curiós títol de la seva exposició, l'artista comentava que ha creat un blog per tal "d'anar-hi posant totes les coses que em passin durant l'exposició. M'agradaria que la gent m'escrigui i a veure si s'enganxen".

L'exposició de pintura a l'oli "palmeresacambrils.blog.com" es podrà visitar a la sala Àmbits del Centre Cultural fins al proper 25 de febrer.

Comenta aquest article