Societat

Game Over celebra el seu cinquè aniversari amb un concert a la sala La Palma de Reus

Per Ignasi Martí

El cantant cambrilenc Adolfo Valle a l'esquerra de la imatge

La productora Game Over va celebrar el seu cinquè aniversari amb un concert a la sala La Palma de Reus. La cita va comptar amb l’actuació de Ban del Palo, Torazina’s i A voces!
Tal i com ens explica l’ànima de Game Over Etor Arenaza, el concert d'aquest passat dissabte representa un pas més en aquesta tasca de promoció “del món de la música sense ànim de lucre”. Arenaza recorda que quan va començar com a distribuïdora l'any 1999 va tenir la mala sort de començar a vendre cassettes en el moment en què es va començar a difondre el format CD. Actualment l’activitat de la productora es centra en la botiga de roba i CD’s que es troba a Reus. A això se li ha de sumar l’organització del Game Over Festival que té lloc cada estiu a Cambrils, així com el grup de Dj’s sorgit de col·laboradors i que porta el nom de “Game Over Selectors”. Aquest grup de gent practiquen el sound system i actualment estan gravant el seu primer CD. Com a projectes propers, Etor Arenaza espera poder tornar a organitzar el Festival Game Over aquest proper estiu al Passeig de les Palmeres.

La quinta Game Over

Les bandes que van actuar al concert resulten uns clàssics en diferents festivals organitzats per Game Over amb qui guarden una estreta relació. La nit va començar amb els cambrilencs A Voces! que van presentar al públic reusenc el seu primer treball “…A nuestro aire”. La banda va comptar amb els seus incondicionals de sempre i va fer bellugar les 300 persones que omplien la sala a ritme de la seva fusió flamenca. Bali Cejas cantant del grup, explicava que era la tercera vegada que actuaven a la Palma i es  mostraven contents de poder gaudir de la majoria dels col·laboradors que apareixen al CD.

Els segons del cartell van ser els reusencs Torazina’s, que van fer gala de la seva habitual estètica Ramones a ritmes trepidants. Per acabar la nit una dosi tremenda de Band del Palo que van presentar el seu darrer treball gravat en directe a Tarragona In-directo. La trajectòria d’aquesta banda de rap-metal també ha estat molt unida a la trajectòria de Game Over qui actualment en porta el merchandising.  Tal i com ens explica un dels dos vocalistes, el cambrilenc Adolfo Valle, el CD en directe posa punt i final a la intensa gira per diferents indrets de l’estat espanyol. Segons Valle la gira “10 Años comiendo mierda” va ser molt ben rebuda en sales de Galícia, el País Basc, Almeria o València.
En el concert de dissabte van interpretar un clàssic de Beastie Boys que també apareix en el CD en directe. Adolfo Valle va explicar que acaben d’incloure un tema en una recopilació sota el títol Esperant Saharaui –on hi ha bandes com Obrint Pas o Che Sudaka– i aquest any esperen acabar-lo gravant el que seria el seu sisè CD. Per més informació dels grups i de la productora es poden consultar les pàgines web: www.myspace.com/gameovershop , www.myspace.com/bandelpalo i www.myspace.com/avocesfusion

Comenta aquest article