Cultura

La Coral Verge del Camí ofereix un concert a la catedral de Saint Patrick a Dublin

Per Elena Martí



Portada del prospecte del concert que la Coral ha fet a Dublin
 Ahir al migdia la Coral Verge del Camí va oferir un concert a la catedral de Saint Patrick de Dublin, (Irlanda) dins del programa d'actuacions de les festes nadalenques. En aquesta ocasió, aquesta catedral del segle XV va acollir el concert de la coral cambrilenca que va oferir un recital de setze peces més un bis, dirigides per Tomàs Grau.

El concert es va dividir en dues parts: la primera amb cançons sacres i populars com Ave Maria, El Rossinyol o la Filadora, i la segona part amb nadales com Tollite hostias, Adestes Fideles i Santa Nit, tancant el concert amb els Segadors com a bis.

Aquest emotiu concert, a més dels acompanyats dels membres de la Coral Verge del Camí, va tenir la presència de diversos turistes estrangers i alguns catalans que visitaven la ciutat. Els 27 membres de la coral cambrilenca més els seus tretze acompanyats van marxar el passat 28 de desembre i tornaran aquest proper dissabte 5 de gener, han visitat la capital irlandesa i les seves rodalies, destacant Galway o la visita a la Fàbrica Guinness.

Comenta aquest article