Esports

L'Oleastrum guanya a casa, mentre que el Cambrils i el Vilafortuny cauen derrotats a domicili

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Martorell 4 - FC Cambrils 1

El Cambrils suma una nova derrota i no allunya la mala ratxa de resultats que l'acompanya darrerament. En aquesta ocasió van caure com a visitants, amb un contundent resultat contra el Martorell, tot i que és força enganyós als mèrits d'ambdós equips. El Cambrils va plantar cara durant la primera part, en un partit força igualat que va acabar amb un empat a 1 en el marcador. L'equip local va avançar-se en el marcador amb un gol de Raúl Pérez, mentre que per part dels cambrilencs, Rojas donava la igualada momentània. En la represa, el Cambrils va desaprofitar ocasions de gol molt clares, i va ser el Martorell qui va saber aprofitar els errors defensius del Cambrils. Deu minuts després del descans, el Martorell va anotar el 2 a 1, fet que va descentrar els cambrilencs. En el minut 66 de partit, els locals feien el 3 a 1 i cinc minuts després el 4 a 1 definitiu. El Cambrils se situa en la catorzena posició i la propera setmana rep la visita del Roquetenc, que és el setè classificat.

Jugada del partit disputat entre l'Oleastrum i l'Ametlla de Mar

Primera Territorial

CF Oleastrum 4 - Ametlla de Mar 3

El partit de l'Oleastrum aquesta jornada va ser força mogut com bé reflecteix el marcador final. L'Oleastrum va aconseguir avançar-se en el marcador 2 a 0 amb gols de Samu i Héctor, en els primers minuts de partit. Aquest còmode avantatge va fer que els cambrilencs es relaxessin i que l'Ametlla de Mar pogués aconseguir la igualada en el marcador  amb gols de José Mari i Archi. Abans de la fi de la primera part, un penal sobre Samu i transformat per Héctor va tornar a donar l'avantatge en el marcador per a l'Oleastrum. En la represa, el jugador visitant Archi tornava a marcar el 3 a 3, tot i que a pocs minuts per a la fi de l'encontre, Cuerva marcava el 4 a 3 definitiu i els tres punts per als locals. Amb aquesta victòria, els cambrilencs s'allunyen encara més de la part baixa de la classificació i se situen onzens. La propera setmana, l'Oleastrum es desplaça a la pista del Jesús Catalònia.

Segona Territorial

Suer 3 - Vilafortuny 1

Després de la victòria de la setmana passada, el Vilafortuny va tornar a caure derrotat aquesta jornada. El Suer va avançar-se en el marcador 2 a 0 en la primera part amb gols de Martín –en el minut 35– i Velasco –al minut 44 de joc–. En la represa del segon temps, Sánchez aconseguia retallar distàncies en el marcador situant el 2 a 1, però tan sols deu minuts després, els locals tornaven a marcar i van posar el marcador en el 3 a 1 definitiu, obra d'Alegret.

Imatge corresponent al partit disputat entre el CB Cambrils i el Gelida

Bàsquet

Sènior masculí A

CB Cambrils 60 - CE Gelida 56

L'equip sènior masculí del CBC va sumar aquest cap de setmana una nova victòria contra el CE Gelida, amb un marcador molt ajustat. L'inici del partit va oferir un joc força fluix per part d'ambdós equips, i un tanteig en el marcador molt escàs. Tot i la baixa anotació, els visitants van aprofitar una bona ratxa de llançaments de triple per ampliar distàncies en el marcador, tot i que els locals van saber reaccionar amb una bona defensa i un atac ben treballat. Tot i això, no va ser fins al tercer quart quan el CBC va aconseguir empatar el partit, i la remuntada, situant-se per davant el marcador. En el darrer quart, i amb molta més rivalitat entre els jugadors de cada equip, els cambrilencs van bolcar-se en el joc d'atac, amb llançaments de 6,25 i accions individuals i col·lectives per endur-se una important victòria.

Hoquei

Primera Catalana

Cambrils CH 3 - Reus Deportiu 4

Dissabte es va disputar al Palau Municipal d’Esport de Cambrils, el partit corresponent a la 14a jornada de lliga de Primera Catalana. El partit va ser disputat des de l’inici, tot i ser el visitant, el Reus Deportiu, el líder de la categoria. El marcador el va obrir el Reus Deportiu al minut 8 de la primera part, però a la jugada següent Joan Roig va empatar el partit. El Cambrils, de la mà d’Òscar Garcia, es posava novament per davant en el marcador al minut 10, i de nou Òscar Garcia, al minut 20, va fer pujar el 3 a 1 al marcador. Aquest semblava que seria el resultat amb què s’arribaria al descans, però a tan sols 6 segons del final de la primera part, el Reus Deportiu va escurçar la diferència, posant el marcador 3 a 2 a favor del Cambrils, resultat amb què es va arribar al descans. El marcador no es va moure fins al minut 10 de la segona, amb un gol del Reus Deportiu que va fer pujar el 3 a 3 al marcador, gol que va deixar tocat el Cambrils. I no va passar ni un minut, que el Reus Deportiu va tornar a marcar, deixant el marcador 3 a 4 a favor seu. Els minuts següents van ser un intent del Cambrils per posar-se novament al partit, i reduir la diferència d’un gol, i disputar-se els tres punts al tram final, però dos jugades clares de gol, un penal errat i un contraatac sol davant del porter contrari no aprofitat pel Cambrils, va impedir que el Cambrils remuntés el partit, i el resultat final va ser 3 a 4 per al Reus Deportiu.

El Cambrils va deixar escapar 3 punts que podien confirmar la bona trajectòria que duia en aquest tram final de la primera volta. La desena posició que ocupa el Cambrils no és preocupant, però no es poden confiar, perquè el punt d’inflexió que marca les posicions de descens estan a 3 punts dels cambrilencs. La propera jornada es jugarà el cap de setmana del 12 i 13 de gener, després de les festes nadalenques, contra el CH Caldes Recam Laser, que visitarà el Palau Municipal d’Esport de Cambrils.

Futbol Sala

Riudoms Flacops FS 8 - CFS Mediterrani 1

El Mediterrani no remunta i torna a caure amb un resultat molt contundent. Tot i la gran quantitat de gols marcats, ni els locals van jugar tan bé ni el Mediterrani tan malament com reflecteix el marcador final. El Mediterrani ha entrat en una dinàmica de la qual no en surt res, i els rivals també marquen fent poca cosa. Amb aquest resultat, el Mediterrani es troba últim de la classificació de Preferent Catalana, i des del club ja s'està buscant un jugador golejador per reforçar la plantilla, i possiblement, aquesta setmana es formalitzi el fitxatge de Pepe.

La propera jornada tindrà lloc el proper dissabte 22 de desembre, al Palau Municipal d'Esports de Cambrils contra el CFS Àngels d'Amposta.

Comenta aquest article