Esports

Es realitzen a Cambrils els primers partits de tecnificació de la Delegació de Tarragona de la Federació Catalana d'Handbol

Per Redacció

Imatge del partit dels grups de tecnificació infantils femenins de les Terres de l'Ebre i del Camp de Tarragona disputat ahir al Palau Municipal d'Esports de Cambrils

Els primers partits dels grups de tecnificacions de les Terres de l'Ebre dirigits per Antoni Malla i el Camp de Tarragona dirigits pel cambrilenc Òscar Fernández, es van dur a terme aquest diumenge al Palau Municipal d'Esports de Cambrils.

Els resultats d'aquests primers partits van ser els següents, en la categoria infantil masculí el Camp de Tarragona va guanyar per 50 a 27, en canvi en la categoria infantil femení les Terres de l'Ebre va guanyar per 47 a 30. Quatre jugadors del Club Handbol Cambrils participen en aquests grups de tecnificació en el Camp de Tarragona: tres nois –el Dani, l'Oriol i el Joan– i una noia –l'Àngela–.

Aquest és el primer any que la Delegació de Tarragona de la Federació Catalana d'Handbol ha creat el grup de les Terres de l'Ebre i per tal de comprovar el nivell tant del grup del Camp de Tarragona com d'aquest últim es realitzaran partits cada dos mesos. El proper partit tindrà lloc el 9 de març a les Terres de l'Ebre, concretament a Tortosa.

Comenta aquest article