Esports

Dues atletes cambrilenques fan podi en el Trofeu Nadal del CN Reus Ploms

Per Pere Ferrando

Imatge de la final dels 60 metres llisos, en què hi van prendre part  Sílvia Gutiérrez al carrer 4 i Tania Borrero en el carrer 3

El passat dissabte, 15 de desembre, es va disputar a la pista d’atletisme del CN Reus Ploms la dotzena edició del Trofeu Nadal, en què hi van prendre part atletes cambrilencs.

Dos atletes del Club Atletisme Cambrils van pujar al pòdium per partida doble. D’una banda, Carolina Molina, en la categoria aleví femení, va guanyar en salt de llargada. Amb un millor salt de 3,91 metres batia el rècord de Cambrils de la categoria, que estava en possessió de Lorena Margalef amb 3.82 metres. D’altra banda, Sílvia Gutiérrez, en la categoria cadet, va quedar segona als 60 metres llisos amb una millor marca personal de 8”63. A la prova dels 300 metres llisos, va quedar tercera amb una millor marca personal de 46”14.

També hi van participar Sandra Álvarez –a la prova de llançament de martell, en què va quedar vuitena amb una marca de 30,97 metres–, Tania Borrero –que va quedar cinquena a la final dels 60 metres llisos– i Iara Masaguez –que tot i arribar a la final, no hi va poder prendre part a causa d’una lesió–.

Comenta aquest article