Esports

El Barça s'imposa a les dues categories del torneig Benjamí i Prebenjamí Vila de Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Jugada corresponent al partit de benjamins disputat entre el Barça i el Lleida, ahir a l'Estadi Municipal de Futbol

Els equips del Barça es van imposar a les dues finals del XIII torneig Benjamí i VI torneig Prebenjamí de futbol-7 Vila  de Cambrils que es va disputar ahir durant tot el dia a les instal·lacions de l'Estadi Municipal de Futbol.
La final de benjamins la va guanyar el Barça davant el Manresa imposant-se per un resultat de 4 a 0. En la final de prebenjamins l'equip del Barça es va imposar al Gimnàstic de Manresa per un resultat de 3 a 1.

El torneig el van disputar un total de 24 equips repartits en 12 equips benjamins i 12 de prebenjamins sumant un total de 360 jugadors. El torneig es va iniciar a les 10 del matí i va finalitzar a les 8 del vespre. A diferència de l'any passat en que per culpa del temps es va haver de suspendre els partits del torneig prebenjamí, ahir, el bon temps va acompanyar tota la diada futbolística.

Clubs participants

Els clubs que van participar ahir al torneig van ser EF Veterans de Cambrils, FC Barcelona, UE Lleida, Segre At., Gimnàstic de Manresa, Santes Creus de Reus, La Canonja, Manresa, Nàstic de Tarragona, Geieg de Girona, EF Baix Camp, La Selva del Camp, Tortosa i Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils

Comenta aquest article