Ingredients 1 kg de carn de vedella tallada a daus 1 ceba 1 o 2 pastanagues 3 o 4 grans dall 1 copa de vi blanc 1 got doli Bolets de temporada
Preparació En una cassola amb oli daurarem la carn tallada a daus. Quan aquesta estigui daurada, hi afegirem la ceba i lall tallat ben fi i ho sofregirem tot bé, i a continuació hi tirarem el vi blanc. Després hi afegirem la pastanaga tallada a trocets petits i els bolets. Deixarem que la carn es faci durant una hora o una hora i mitja, o bé, si utilitzem lolla de pressió, estarà llesta en uns 20 minuts. Al final, quan estigui ben cuita la carn, també hi podem afegir unes patates fregides tallades a daus petits per acompanyar.
Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un
servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació