Informació general

Comença la Setmana de la Ciència amb uns tallers experimentals per als més petits

Per Berta Ruiz

Durant bona part del matí, els més petits van poder provar i observar diferents experiments

Aquest passat dissabte es van iniciar les activitats programades a Cambrils amb motiu de la 12a Setmana de la Ciència, amb dues activitats que van anar dirigides als més petits.

A partir de les onze del matí al Centre Cultural, es va iniciar el circuit científic experimental, en el què es va disposar una taula amb tot un seguit d'objectes i instruments que van servir per realitzar diferents experiments i demostracions científics. Els nens participants en l'activitat van poder veure i observar les reaccions químiques en la barreja de dos líquids; van poder provar com la força de l'aire d'un assecador feia volar una petita pilota, van poder tocar tot l'instrumental i van poder participar en cadascun dels experiments que els dos científics anaven explicant, la doctora Glu Glu i el doctor Flik Flak.

Després d'aquesta primera part de tallers i experiments, va seguir l'activitat al Centre Cultural amb l'espectacle infantil "Terrociència", una proposta molt divertida i animada que va anar a càrrec d'uns científics guillats que van fer gaudir els més petits.

Comenta aquest article