Esports

El Club Bàsquet Cambrils fa la presentació oficial dels seus equips per a la temporada 2007-2008

Per Berta Ruiz

Foto de família amb tots els jugadors, entrenadors i membres de la junta directiva del Club Bàsquet Cambrils

El Club Bàsquet Cambrils es va vestir ahir de gala, en l'acte de presentació dels seus equips per a la temporada 2007-2008.

La jornada festiva es va iniciar de manera immillorable amb el partit i la victòria de l'equip júnior del CBC contra l'AD Torreforta B amb un còmode 59 a 44, i unes grades que es començaven a omplir per assistir a la presentació de tots els equips del club i l'Escola de Bàsquet.

En finalitzar el partit del júnior cambrilenc, els jugadors i entrenadors es van anar concentrar a la pista del pavelló per iniciar la presentació, que enguany ha comptat amb un total de 10 equips del club i 7 equips més de l'Escola de Bàsquet.

L'speaker de l'acte –Marc Just– va anar cridant els diferents equips que van anar desfilant, saludant el públic assistent i fent-se la fotografia de l'equip. Els primers en sortir a la pista van ser els equips més petits de l'Escola de Bàsquet: l'equip prebenjamí del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, i el prebenjamí del CEIP Cambrils; l'equip benjamí del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer i l'equip benjamí del CEIP Guillem Fortuny i els tres equips alevins del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, CEIP Marinada i CEIP Cambrils. A continuació van anar desfilant els equips del club, començant des de les categories inferiors: el preinfantil masculí, infantil masculí, cadet femení escolar, cadet B, cadet A, júnior B escolar, júnior A, sènior B, sènior femení i sènior A.

Després, el president del Club Bàsquet Cambrils –Joan Just– va adreçar unes paraules al públic assistent. En primer lloc, va agrair la presència dels dos expresidents del Club Bàsquet Cambrils presents en l'acte –Marc Fargas i Juan Carlos Moreno– i el seu treball realitzat en anys anteriors, fonamental per tirar endavant el club avui en dia. Després de les paraules del president, es va fer la gran foto de família amb els més de 130 jugadors presents en l'acte.

A continuació, va seguir la jornada esportiva amb el partit del sènior masculí A contra el Molins de Rei, contra els qual van caure derrotats per un ajustat 69 a 74.

Comenta aquest article