Informació general

Diversos treballadors de la regidoria d'Educació emeten un comunicat de suport a l'Escola d'Adults

Per Redacció

Ahir al matí es va emetre un comunicat des de l'Àrea d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació, signat per Christian Pomares, Lídia Utset, Francesca Masero, Lluïsa Mulet, Corina Alina, Maria José Jurado i Antoni Bonastre, en el què es respon a les diferents declaracions fetes en premsa sobre aquest centre.
Segons es manifesta en el comunicat, "el professorat i el personal vinculat a l'Escola d'Adults Municipal de Cambrils "Rosa dels vents" assistim astorats a unes manifestacions aparegudes recentment en alguns mitjans de comunicació en què es posa en dubte el treball que des de fa molts anys fa aquesta escola en benefici de moltíssimes persones".

En la nota emesa, es reitera "el nostre suport a l'escola i demanem que s'acabin aquestes declaracions. Unes declaracions que desmereixen i posen en dubte la tasca dels professionals que, actualment i al llarg dels anys, s'han esforçat perquè l'Escola Municipal d'Adults "Rosa dels Vents" esdevingui un centre educatiu de qualitat, amb una oferta completa que respon a les necessitats dels ciutadans i ciutadanes de Cambrils i comarca i des les persones nouvingudes que arriben a la nostra ciutat. Per tot plegat, demanem que no s'utilitzi l'Escola d'Adults "Rosa dels Vents" com a moneda de canvi del joc polític o d'interessos personals.

Finalment, es conclou aquest escrit explicant que "molts ciutadans i ciutadanes de Cambrils, alumnes de totes les edats i procedències acudeixen a aquest centre educatiu per buscar una orientació formativa i uns ensenyaments que en la nostra societat son cada dia més necessaris i que els permetin accedir a la formació permanent al llarg de tota la vida. Volem seguir fent aquesta tasca, amb la confiança i el vistiplau que ens reconeix el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i amb la coordinació i el suport de l'Ajuntament, que és el titular del centre".

Comenta aquest article