Informació general

El Pla de Dinamització Comercial seguirà amb la mateixa campanya d'ambientació nadalenca iniciada l'any passat

Per Berta Ruiz

Imatge dels treballadors de la brigada col·locant l'enllumenat nadalenc aquesta setmana

L'Ajuntament de Cambrils ja ha iniciat la instal·lació de l'enllumenat nadalenc per a les properes festes. Des de l'Àrea de Promoció de Ciutat i el Pla de Dinamització Comercial Cambrils Obert es vol seguir amb la mateixa campanya d'ambientació nadalenca que es va encetar l'any passat, amb la col·laboració de tots els comerços associats de la Unió de Botiguers que hi vulguin participar.

Segons va explicar el regidor de Promoció de Ciutat –Oliver Klein– a Revista Cambrils Diari Digital, enguany "ja s'han fet diverses reunions amb alguns representants dels carrers que estan interessats en tenir una il·luminació especial, seguint el mateix estil que l'any passat". Tal i com explica Klein, en les principals zones comercials del municipi –tant a la zona del port com en alguns carrers de la vila– s'instal·larà un enllumenat especial, amb la col·laboració econòmica de l'Ajuntament en la instal·lació del mateix i les aportacions de cada botiga. Segons Oliver Klein, ja s'està en contacte amb una empresa especialitzada en l'enllumenat nadalenc que es farà càrrec d'aquesta instal·lació.
Els principals carrers que s'integren dins d'aquesta campanya són gran part dels carrers que van des de la rambla de Jaume I fins a la façana marítima; el carrer de Francesc Pérez Dolç a la zona de la Parellada i també el carrer de Pere III de la vila.
D'altra banda, des de la regidoria de Festes s'anirà instal·lant la resta de l'enllumenat nadalenc i ornaments pels altres carrers del municipi. Enguany, hi ha un increment d'uns 40 o 50 motius nous més que s'instal·laran.

Nova edició de la Fira Regal i Mercat de Nadal

De la mateixa manera que es va fer l'any passat, enguany es repetirà la fórmula d'instal·lar dos mercats nadalencs durant les mateixes dates, un a dalt a la vila i l'altre al port. Enguany, es farà la segona edició de la Fira del Regal, organitzada des de l'associació Vilacentre, que es farà a la plaça d'Espanya i que ja compta amb unes 10 o 12 parades confirmades. Per altra banda, des de la Unió de Botiguers i el Pla de Dinamització Comercial també s'organitzarà el tradicional Mercat de Nadal, que enguany tindrà la novetat de la seva ubicació, ja que s'instal·larà unes carpes al Mollet del Rec. Ambdós mercats es podran visitar entre els dies 6 i 9 de desembre. La inauguració de la Fira del Regal es farà el dia 6 a les 12 del migdia i el Mercat de Nadal es farà a dos quarts de dues del migdia.

D'altra banda, una altra de les iniciatives promogudes des del Pla de Dinamització Comercial serà una activitat destinada a la canalla, amb la instal·lació d'unes atraccions i inflables en cinc places de tot el municipi, tal i com ja es va fer l'any passat. Els més petits podran tenir accés a aquestes atraccions a través d'uns vals que es donaran des dels mateixos comerços participants en aquesta iniciativa.

Comenta aquest article