Cultura

La Teca Teatre i Els Oncles Band reprenen les actuacions de l'espectacle "La lluna, la pruna... Poemes, contes i cançons"

Per Berta Ruiz

L'assaig de La Teca i Els Oncles Band, ahir a la tarda al Casal Parroquial de l'Església de Sant Pere

La Teca Teatre i Els Oncles Band seguiran en les properes setmanes amb tres noves actuacions del seu espectacle "La lluna, la pruna... Poemes, contes i cançons", que ja van estrenar el passat 28 d'abril al Centre Cultural.

L'espectacle consisteix en un recital de poemes, contes, narracions, cançons cantades, cançons recitades i rodolins amb un nexe comú d'unió: la lluna. Durant tot l'espectacle, la música en directe també hi juga un paper fonamental, ja que complementa perfectament amb les parts recitades. El recital va a càrrec de Míriam Espolet i Pep Pellicer, acompanyats dels Oncles Band, amb Pep Pellicer també al piano i l'acordió, Albert Piqué a la guitarra i Dani Morell a la bateria. En la representació s'interpreten clàssics musicals com Blue moon, Fly Me to the Moon o The dark side of the moon, entre d'altres. Els poemes i cançons també són molt variats, n'hi ha de més seriosos, de més humorístics, de clàssics catalans i moderns com Albert Ràfols-Casamada, Maria Mercè Marçal, Josep M. de Segarra, Jacint Verdaguer, Marià Villangómez, Miquel Desclot, Salvat Papasseit, Pau Riba, Josep Carner, Joan Maragall o Maria del Mar Bonet, entre d'altres.

Aquest proper divendres La Teca Teatre i Els Oncles Band actuaran a la Biblioteca Pública Municipal de Salou a les vuit del despre; el divendres 16 de novembre ho faran a la Biblioteca Municipal i Comarcal Salvador Estrem i Fa de Falset també a la mateixa hora, i el dimecres 28 de novembre actuaran a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal de Cambrils.

Preparació de l'obra de Nadal

D'altra banda, el grup de teatre també està preparant l'obra que s'estrenarà durant les properes festes de Nadal. La nova obra és El segrest d'S.M. de Jordi i Miquel Peidró.
L'obra narra a través d'un total de 18 personatges la història d'un segrest, amb flashback que combinen les seqüències cronològiques de la narració, amb un toc humorístic estrany i absurd característic de La Teca Teatre. Pel que fa a l'escenografia, serà molt senzilla, amb pocs ornaments i molt minimalista, ja que la mateixa obra així ho marca, amb molts monòlegs dels diferents personatges i un focus de llum centrat en aquests.

En l'obra, dirigida en aquesta ocasió per Pep Pellicer i Joan Ortoneda, hi participaran tots els actors de la companyia: Tere Franch, Míriam Esplet, Pep Pellicer, Carme Pascual, Plàcida Fernández, Dani Morell, Albert Piqué, Joan Ortoneda, Elisabet Capella, Olga Hernández, Sílvia Brull i Pep Prat com a encarregat de la il·luminació i el so.

L'estrena de l'obra de teatre tindrà lloc al Casal Parroquial el dia de Nadal a la nit, i el diumenge següent, 30 de desembre, a la tarda, es representarà per segona vegada.

Comenta aquest article